15 Haziran 2013 Cumartesi

Schwarzkopf Igora Royal lansmanı..

Bir süre önce Schwarzkopf'un yeni çıkan boyası Igora Royal'in Hilton Convention Center'daki lansmanına katıldım, fakat yaşadığımız üzücü olaylar nedeniyle bir türlü yazma fırsatı bulamadım. Artık zamanı gelmişti :)

Ben etkinliğe diğer arkadaşlarımdan biraz erken gittim ve beklemeye başladım.. Sonra blogger arkadaşlarım Şebnem ve Ebrar geldi.. O andan itibaren benim için eğlence başlamış oldu :) Bu arada daha da erken gidenler Nars standında makyajlarını, orada bulunan kuaförelere de saçlarını yaptırmıştı herkes valla imrenmedim değil :)




Soldan sağa; Akmayan göz kalemi blogunun sahibesi İrem, Şebnem's Blog blogunun sahibesi Şebnem, Küçük Şirin Mutluluklar Blogunun sahibesi Ebrar ve ben..




Tatlı arkadaşım Şebnem ile Nars'ın önünde poz vermeyi ihmal etmedik.. Nars'ı görünce dayanamıyoruz ne yapalım :)





İlerleyen dakikalarda gösteri başladı.. Işıltılı parlaklık, büyüleyici röfleler, çarpıcı renkler, mükemmel güçlendirme sloganlarıyla yeni HD teknolojisiyle üretilmiş ürünlerin tanıtımı yapıldı.. Mankenlerin dans şovu da buna eşlik etti.










Ülkemizin en ünlü kuaförleri de esprili bir kısa film hazırlamışlardı, onu izledikten sonra sahneye çıktılar hep beraber..





Bu arada gösteri başlamadan önce kırmızı ışığı çok eğlenceli bulan biz eğlenceli fotoğraflar çekmeyi de ihmal etmedik..




Bu güzel etkinlik için Med Partners'a teşekkürler..

3 yorum:

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Ben seni ilk defa görüyorum çok tatlı çok sempatik bir bayanmışsın (:

Unknown dedi ki...

Ay çok teşekkür ederim :)

akmayan göz kalemi dedi ki...

çok kötü çıkmışım :)

tanıştığıma çok memnun oldum :) benim de bir an önce yazısını yazmam gerekiyor ama vakit bulamıyorum...