31 Temmuz 2013 Çarşamba

Kiko Super Gloss #116

Kiko'nun kozmetik ürünlerinin ne kadar güzel olduğunu ve ülkemize mutlaka gelmesi gerektiğini her seferinde söylüyorum, ama sesimi kimse duymuyor ki.. Hem fiyatı yüksek olmayan hem de güzel ürünler bulmak çok zor çünkü.. Beni yakından takip edenler bilir glosslara karşı ne kadar hassas olduğumu.. Her seferinde söylüyorum ama cidden yapış yapış glossları hiç sevmiyorum.. Rengi ne kadar güzel olursa olsun asla kullanamıyorum.. O nedenle gloss alırken benim için renginden çok yapısı önemli.. Tabi bu glossu deneme fırsatım olmadı alırken, çünkü canım arkadaşım Serap İtalya'dan aldı.. Yapı açısından çok fazla hayal kırıklığına uğramadım aslında.. Yapış yapış oluyor ama çok fazla değil.. Zaten rengi o kadar muhteşem bir pembe ki o azcık kusurunu da unutturuyor.. Kokusu ise yok denecek kadar az.. Açık renkli dudaklarda rengini çok daha fazla belli edecektir, benim dudak rengim biraz koyu olduğu için gerçek rengini elde edemiyorum.. Ama yine de çok beğendim bu glossu.. Aranızda İtalya'ya gidecek olan varsa Kiko'ya uğrasın derim, ya da etrafınızda gidecek bir tanıdığınız mı var hemen tutuşturuverin eline Kiko alışveriş listesini :)


















Nasıl beğendiniz mi rengini??

9 yorum:

Marstandusenkadin dedi ki...

Bayıldım :) Kiko'dan bir kaç şey alma şansım oldu gerçekten fiyatına göre oldukça kaliteli çok sevdim :) Kesinlikle açılmalı ürünlerinin çok sevileceğine eminim :)

sena zeyrek dedi ki...

Evet çok güzel bir renk, ben beğendim. Kiko kendi ülkesinde kaliteli ve güzel olabilir ama eminim Türkiye' de satışa sunulsa pahalı olur :)

Unknown dedi ki...

Kim bilir belki sesimizi duyarlar da cok yakinda gelir :)

Unknown dedi ki...

Evet hakli olabilirsin :)

larcencielblog dedi ki...

Aylin, Eylül'de bir arkadaşım İtalya'ya gidecek. Ne sipariş edeyim, ne önerirsin? :)

Unknown dedi ki...

Hepsinden birer tane alsin :)) saka bir yana hepsi o kadar guzel ki!! Bir kere kesin goz farlarindan aldir, internet sitesinden renklerine bakabilirsin. Rujlari cok iyi, makyaj bazi, bb krem, oje hepsi muhtesem! Neye ihtiyacin varsa onlardan istemen daha dogru olacak sanrim :)

larcencielblog dedi ki...

Hahaha, çok iyi yanıt Aylin'cim :))) Farları yazdım o zaman; hemen siteye bakıyorum! Makyaj bazı iyi fikir; ojeleri de başarılıymış... hmm, bir sitayi ziyaret edeyim :)) Teşekkürler canım, sevgiler!

Unknown dedi ki...

Rica ederim canim :) listeyi cok abartma ;) sevgiler

Unknown dedi ki...

canım seni hepsinde takip ediyorum ayrıca twitterdada takipçinim (: neslihanersoy14@gmail.com (: