19 Temmuz 2013 Cuma

Pangea Organics Arjantin mandalinası ve kekikli toner..

Pangea Organics'in yüz tonerinin deneme boyu var bende.. İyi ki de var çünkü bu markanın ürünlerini beğendim. Toner dışında ayrıca maskesini de kullanıyorum. Çok yakında o efsanevi maskeyi de anlatacağım size.. İçeriğinde Arjantin mandalinası ve kekik olan bu toner, yağlı ve sivilcelenmeye meyilli ciltleri rahatlatmayı, temizlemeyi ve yatıştırmayı vaad ediyor. Malum karma ve yağlı ciltlerin ne kadar hassas olduğu ortada.. Çok iyi temizlenmez ve arındırılmazsa sivilceden tutun da kızarıklığa kadar her türlü problemi yaşamak işten bile değil..


Tonerin yapısı çok çok hafif su gibi resmen, fakat kokusu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :) farkli bir kokusu var nasıl desem biraz tütünümsü gibi sanki.. Kozmetiklerde kokuya karşı hassas olanlar önce deneyip almalı.. Ama derseniz ki önemli olan cildime iyi gelmesi, koku falan umrumda değil kesinlikle almalısınız.. Ki bence cidden öyle!!


Ürünle ilgili verilen bilgilere bakalım..

ETKİLERİ : Toner kendinden sonra cilt üzerine uygulanan ürünlerin etkinliğini arttırır.Temizleme işlemini tamamlar, dengeler ve tüm kir ve yağ izlerini kaldırır.Gözenekleri daraltır; sıkılaştırır, korur.Gün boyunca kullanılan aşırı yağı kaldırır ve terlemeyi dengeler.Kurutmayan, nem arttırıcı ve nem tutucu  özellikte.Her cilt tipine göre özel belirlenmiş bitkisel özlerle parlaklı ve denge için ekstra destek.


FAYDALARI : Netleştirin ve yenileyin. Toner, kir ve yağ izleri kaldırarak gözenekleri rafine eder, cilde denge getirir.Teni Yüz Kreminin tüm yararlarını alması için hazırlayarak temizlik işlemini tamamlar. Temizlik sonrası ve nemlendirici öncesi kullanım için bu besleyici ürün ile sonraki seviye cilt bakımına adım atın. Ayrıca yenileme için gün boyunca kullanım için ideal, kirleri çıkarmak ve duygularınızı uyandırmak için.
Bitkisel ve glütensiz.


KULLANILIŞI :Yüz temizleyiciden sonra; Gözlerinizi ve ağzınızı kapatın, yüz, boyun ve dekolte bölgeniz 3-6 kez püskürterek uygulayın.Aromaterapiden faydalanmak için derin nefesler alın.En iyi sonuç için sabah ve akşam kullanılmalıdır.Yüz kremi ile devam edin.

 









Pangea Organics ürünlerini hiç denediniz mi? Sizin de tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Bana baya yarayacak bir ürün gibi duruyor. Teşekkürler :)

audrey dedi ki...

yves rocher kullanıyorum beyaz çaylı çok memnunum.. yedekledim hatta indirimde..

Unknown dedi ki...

Ben onu hic bilmiyorum bakayim ben de..

Unknown dedi ki...

Rica ederim umarim sana da iyi gelir ;)