26 Temmuz 2013 Cuma

Yaşlanma karşıtı müthiş bir hediyem var size!!

Hediye vermeye doyamıyorum  :) Yine bir hediye ile karşınızdayım, ama bu seferki cidden müthiş bir ürün.. Hepimizin korkulu rüyası olan yaşlanma belirtilerine karşı mucizevi bir ürün, Helix-D Göz Serumu.. Bir çok ünlü kadın güzelliklerini bu inanılmaz ürüne borçlu.. Hemen bu ürünü yakından tanıyalım..






Amerikalı Bilim Adamlarından Gençlik Vaad Eden  Buluş..
HELIX SARMALLI SERUM…
Cilt yaşlanmasına karşı ,bilim sürekli yeni çözümler üretmeye devam ediyor. Enjeksiyon ve cerrahi operasyonlardan kaçınan , cilt kalitesini,gençliğini korumayı hedefleyen kişilerin sayısı ise her geçen gün artıyor.Bu alanda yapılan bilimsel araştırmalar ,farklı teknolojileri kullanarak sürekli yeniliyor. Geçtiğimiz günlerde ,botoks etkisine benzer etkileri sağlayan kremleri geliştiren ünlü Amerikalı Doktor Louis Rinaldi ,yeni bir buluşa imza attı…
Yaşlanma Karşıtı Müthiş  Bir Teknoloji ; Helix-D Serum …
Dr. Rinaldi ,içeriğinde önemli antioksidanlar ve peptidler bulunan bir serum geliştirdi.Bu serumun en önemli özelliği ise, bu etkenler şişenin içerisinde ayrı ayrı tutulabiliyor olması.Dışardan bakıldığında da gözle görülebilen bu  görünüm ,Helix şeklinde renkli bir sarmal …Amerika’da ‘’Geleceğin Teknolojisi ‘’ olarak isimlendirilen Helix-D  , orjinal ve şık tasarımı ile sarmallı serum olarak tanındı. Tüm dünyada Jet-Setin de gözdesi olan bu yeni serum,Paris Hilton, Eva Longaria, Siren Ertan Çarmıklı,Oya Germen,Didem Uzel gibi isimlerin de çantalarından eksik etmedikleri listesine girmiş..Türkiye’de sadece eczanelerden temin edebilen sarmallı serumu kullananlar ,sonuçlarını hayretle ifade ediyorlar.Kadife gibi bir cildin yeni anahtarı olarak gösterilen  Helix Sarmallı serum ,yaşlanmaya karşı son dönemin parlayan yıldızı olacak gibi görünüyor.
Helix-D  Yüz ve Boyun Serumu  212 TL
Helix-D   Göz Serumu 152 TL 
SADECE ECZANELERDE…



Nasıl muhteşem değil mi? Veeee aranızdan biri bu muhteşem ürünün sahibi olacak!! Çekiliş 29 Temmuz pazartesi günü başlıyor.. Sadece 4 gün sürecek.. Kazanmak çok kolay ama beni çok sıkı takip etmeniz gerekiyor ;)

Takipte kalın ;)

7 yorum:

Gülay Akbal dedi ki...

bekliyorum :)

becasueofmakeup dedi ki...

Ovvv göz ürünleri ayrı bir ilgi alanım.... Sorunlu olunca :)))) mutlaka katılacağım 4 gözle bekliyorummmm

Unknown dedi ki...

oyy bende iyi bir go kremi arayisindaydim bakalım sans bu belli mi olur :)

Unknown dedi ki...

Cok az kaldi :)

Unknown dedi ki...

tamam :)

Unknown dedi ki...

Valla dedigin gibi hic belli olmaz ;)

BEDALİZA dedi ki...

hımm,çok merak ettim doğrusu,özelliklede göz için olanaı:)