19 Kasım 2013 Salı

Skindinavia Makeup Finishing Spray

Makyajınızı yaptıktan sonra daha üzün süre yüzünüzde kalması için makyaj sabitleyici kullanıyor musunuz? Valla ben de kısa bir süre öncesine kadar kullanmıyordum. Fakat özellikle makyajımı sabah yaptığımda ve akşam saatlerine kadar kalmasını istediğim zamanlarda hayat kurtarıcı oluyor. Özellikle bir düğün veya davet olduğunda makyajımızı tazelemek için zamanımız olmadığı durumlarda vazgeçilmez ürünlerden kesinlikle. 

Yapı olarak bildiğimiz yüz spreylerine çok benziyor. Yüze sıkıldığında ağırlık vermeyen, tam tersi ferahlama sağlayan bir ürün. Yüz, göz ve dudak makyajı olmak üzere yüzümüze sürdüğümüz tüm makyaj ürünlerinin kalıcılığını arttırıyor. Bu kadar hayat kurtarıcı olan bir ürünün yağ ve paraben içermemesi de şahane!! Kullanmadan önce iyice çalkalayıp tüm yüze birkaç fıs şeklinde uygulamak gerekiyor. Uyguladıktan sonra en az 5-6 saat makyajın ilk halini korumasını sağladığını söyleyebilirim. Cildim hassas olmasına rağmen herhangi bir reaksiyona sebep olmadı ve cildimi rahatsız etmedi. Kokusu ise yok denecek kadar az.  Günlük kullanım için gereksiz olsa da özel günlerde kesinlikle kullanılması gereken bir ürün. Ben Limango'dan almıştım yanılmıyorsam, normal fiyatı daha yüksekti ben 20 küsür gibi bir fiyata aldım. Banyoda acil durumlar için bulunması gereken bir ürün bence. Makyaj sabitleyici bir spreye ihtiyacınız varsa Skindinavia markasının spreyini tavsiye edebilirim.













Bu ürünü hiç denediniz mi? Ya da denediğiniz başka makyaj sabitleyiciler oldu mu?

3 yorum:

sena zeyrek dedi ki...

Bu markayı bilmiyordum canım ama ben Elite kullandım yazısını okumak istersen
http://nypdsena.blogspot.com/2013/07/kizlar-makyaj-sabitliyoruz.html

Sevgiler :))

Unknown dedi ki...

Nerede bulabiliriz peki

audrey dedi ki...

en beğediğim mac oldu elite de kullandım ama feci gözlerimi yakıyor çöpe atacağım sanırım onu.. ya da fırça dezenfekte etmek için kullanacağım..