18 Kasım 2013 Pazartesi

Süper akıllı krem! Kiehl's Super Multi- Corrective Cream

Yaklaşık 2.5 haftadır kullandığım ve kullandıkça daha çok sevmeye başladığım bir kremi anlatmak istiyorum size. İdeal bir yüz kreminden beklentilerimiz neler olabilir? a) Şekillendirmesi  b)Toparlaması c) Pürüzsüzleştirmesi  d)Sıkılaştırması  e) Hepsi :) Hepimizin gün boyu yapması gereken yığınla iş var, hal böyle olunca akşam eve geldiğimizde ayrı ayrı birçok krem kullanmaya ne zamanımız ne de halimiz kalıyor. Kiehl's Super Multi Corrective Cream tüm bu etkileri sağlama konusunda çok iddialı. 


  • İçeriğindeki kayın ağacı özü doğal bir şeker türevi olduğu için cildin sıkılığını arttırma özelliğine sahip. 
  • Jasmonik asit cilt dokusunu yeniler ve cilt kusurlarını düzeltme özelliği ile bilinir.
  • Hyaluronik asit cilt elastikiyetini arttırmaya ve çizgilerin görünümünü pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur.


Bu kremi ülkemizde ilk kez deneyenlerden bir olmak beni çok heyecanlandırdı çünkü inanılmaz merak ediyordum. Hem pratik hem cildi baştan yaratmaya yardımcı olan bir krem tam da ihtiyacım olan üründü. Aslında tam etkisini görebilmek için 4 hafta boyunca düzenli kullanmak gerekiyor. Ben 2.5 hafta önce kullanmaya başladım ve etkilerini şimdiden gördüm. Benim cildimle ilgili problemlerim şunlar, cildim yağlı ve aynı zamanda hassas olduğu için yer yer pürüzler ve kızarıklıklar var. Ayrıca gözeneklerim geniş ve ara sıra akne problemim oluyor. Bu kremin etkilerine gelince, bir kere cildimi sakinleştirdi, fotoğrafta da görebilirsiniz kızarıklıkların azalmasını sağladı, en önemlisi yüzümün sıkılaştığını hissediyorum. Kullanmaya devam ediyorum ve sanırım 4 hafta sonunda sonuçları çok daha iyi olacak. Kırışıklıkları azaltma konusuna gelince bu konuda yorum yapamıyorum çünkü henüz belirgin bir kırışıklığım olmadığından etkisini deneyimleyemedim. Bu kremi diğer güzel tarafı da her yaş grubuna uygun olması. 

Kremin yapısı orta kıvamda ve çok akışkan değil. Ciltle temas ettiğinde hemen yumuşuyor ve cilde çok kolay nüfuz ediyor. Belli belirsiz bir kokusu var ve kesinlikle rahatsız edici değil. Kiehl's ın tüm ürünleri temiz içeriğe sahip olduğu için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ben bir çok ürününü kullanıyorum ve hepsinden inanılmaz memnunum. 











Öncesi- sonrası


Super Multi Corrective Cream'in satış fiyatı 159 tl, Kiehl's ın online sitesinden inceleyerek telefonla sipariş verebilir ya da Kiehl's mağazalarına uğrayarak deneyimli mağaza görevlilerinden yardım alabilirsiniz.


Sizin de bir süper akıllı bir kreme ihtiyacınız var mı? Denemeyi düşünür müsünüz?

11 yorum:

iremkız dedi ki...

Bir kaç yazıdır dikkat ediyorum cilti tipimiz ve problemlerimiz aynı:) çok iyi bir ürüne benziyor biraz pahalı gibi görünse de iyiyse değer tabiki...elimdeki ürünler bitince aklımda bu olsun...sevgiler...

Unknown dedi ki...

Evet canım fiyatı biraz yüksek ama birçok krem bir arada gibi düşün :) hem 1 yılda zor biter gibi görünüyor

sena zeyrek dedi ki...

Bu tarz kremlere bayılıyorum :)

endlessharing dedi ki...

Kremin fiyatı gerçekten pahalı geliyor ama dışarda ki çoğu markadan içeriğini etkilerini göz önünde bulundurursak uygun bile. Ben de deneme aşamasındayım :) Sağol canım paylaşımın için kremi merak ettim deneme boyunu edineceğim ;) sevgiler.

audrey dedi ki...

yapısı güzele benziyor denenebilir..

Adsız dedi ki...

gerçeklten güzel bir ürün bnde tavsiye ediyorum :) kendi blogumada beklerim kızlar http://fashionartbyilis.blogspot.com/ sevgilerr :)

smyrnian dedi ki...

merhaba canım,

yağlı ve sivilceye meyilli ciltler de kullanabiliyor mu bir bilgin var mı?

Unknown dedi ki...

Ben de :)

Unknown dedi ki...

Aynen artılarını ve eksilerini değerlendirince almak mantıklı bu kremi. Rica ederim :)

Unknown dedi ki...

Her cilt tipine uygun canım :)

Unknown dedi ki...

Bir şans vermek lazım ;)