3 Aralık 2013 Salı

Bu aralar makyaj çantamın vazgeçilmezleri

Daha önce hiç makyaj çantamın vazgeçilmez ürünlerini paylaşmamıştım sizinle, hadi bu ilk olsun :) Bundan sonra makyaj çantamın içindekiler değiştikçe bu yazıyı tekrarlamayı planlıyorum. Birazdan bahsedeceğim ürünlerden bazıları uzun süredir kullandığım ve vazgeçemediğim, bazıları da çok yeni aldığım fakat şimdiden favorim olmaya aday olanlar.




Makyaj çantamın kahramanlarının toplu bir görünümü :)





Çok uzun zamandır kullandığım ve inanılmaz sevdiğim bir allık. Yazısını hala yazmamış olduğuma inanamıyorum. En kısa zamanda yazısı geliyor.





Bir süredir kullandığım Benefit Gimme Brow kaş rimeli.. Cidden çok başarılı bir ürün. Kaşlarımdaki boşlukları o kadar güzel ve doğal bir şekilde dolduruyor ki, bu ürünün de yazısı en yakın zamanda geliyor..






Benefit High Brow Glow aydınlatıcı.. Kaç altına aydınlatmak için sürdüğüm, inanılmaz etkili, çok güzel ve çok doğal duran bir kalem.. Bunun da yazısını henüz yazmamışım :(







MAC Painterly Paint Pot. Bugüne kadar kullandığım en iyi far bazlarından biri.. Özel olarak yazısını yazmasam da son zamanlarda yaptığım her göz makyajının altında var emin olabilirsiniz :)







Günlük makyajda kullanmak için ideal bir maskara. Yves Rocher Volume Vertige. Yazısını şuradan okuyabilirsiniz.






Son zamanlarda aldığım için çok mutlu olduğum ürünlerden biri. Benefit Rockateur allık.. İnanılmaz doğal ve ışıltılı duran bir allık.. Yazısını çok yakında yazacağım mutlaka.






En yeni ürünlerden biri. Bourjois Healthy mix fondöten. Yapısı, kapatıcılığı, kalıcılığı, kokusu hepsini çok beğendim. Bu ürünü mutlaka anlatmam lazım size ;)







Girl meet pearl aydınlatıcı. Hem kullanım açısından çok rahat hem de çok doğal bir aydınlatıcı.. Okumak için TIK TIK





Kapatıcılığı çok iyi olan bir concealer, Bourjois Healthy mix. Bu güzellik de çok yeni ama kalıcı olmaya aday.





En sona ise en uzun süredir benimle olan ürünü sakladım. Yves Rocher sivilce kurutucu. Benim için bittikçe alınan bir ürün. Gerçi çok zor bitiyor ya :) Detayları şuradan okuyabilirsiniz.




Bu ürünlerden daha önce kullandıklarınız oldu mu? Ya da hangilerini merak ediyorsunuz? Yorumları bekliyorum :)

5 yorum:

Marstandusenkadin dedi ki...

Hot Mama, Painterly, Healthy Mix ve Gir Meets Pearl'ü kullandım. Hepsini de çok severek kullandım. The Balm Put A Lid On It'i bir denemediysen dene derim aşık oldum ben :)

cocugumlaeglenirken dedi ki...

merhabalar fondöten çok güzel. Ben çok severim. Blogunuz çok güzel ben de bloğuma beklerim yeni yazmaya başladım. http://kozmetikdenetimi.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Denedim canım onu dediğin gibi çok güzel :)

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim :) hemen bakıyorum

Unknown dedi ki...

sadece yves rocher sivilce kurutucu/kapatıcıyı kullandım ve her daim favorim kendisi :) benefitin o allığını denedim ama almadım çünkü diğer allıklardan çok daha az gramajlı :/