11 Şubat 2014 Salı

Avon Ultra Color Absolute Ruj


İlk Sevgililer Günü hediyemi Avon'dan aldım hem de şahane bir sunumla! Bundan sonra gelecek hediyeler bu sunumla yarışabilir mi bilmiyorum :) Kıpkırmızı kalp şeklinde bir kutunun içinden ruj izi detaylı sevimli bir kupa, Ozan Doğulı cd'si ve Avon Ultra Color Absolute rujlardan 3 adet çıktı.





Avon'un yeni serisi Absolute rujları denediniz mi? Denemediyseniz mutlaka tavsiye ederim çünkü Avon'un bugüne kadar denediğim en güzel rujları diyebilirim. İlk olarak ambalajlarını değiştirmişler ve çok daha güzel olmuş bence, çok daha şık ve sevimli olmuş. Bu serinin en güzel özelliği de nemlendirme özelliğinin çok çok iyi olması, kesinlikle dudağı kurutmuyor. Tam bir yazlık ruj diyebilirim, kalıcılığı orta seviyede, renkler çok canlı ve parlak. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta var, bu ruju kullanacağınız zaman dudaklarınızın pürüzsüz olmasında fayda var, yoksa ruj sürdükten sonra tüm kusurlar görünüyor. Bu ruju kullanmadan önce dudakları iyice nemlendirmek gerekiyor. Absolute ruj serisi  içeriğinin %50’sinden fazlasını oluşturan nemlendiriciler, E vitamini, C vitamini, phytol ve kolajen ile dudaklarınızı her an nemlendirmeye devam ederken anında daha dolgun bir görünüme kavuşturmak üzere geliştirildi.


Hadi renklere bir göz atalım.



İlk rengimiz Creamy Melon. Çok hafif bir pembe ve somon rengi arasında bir renk diyebilirim. Benim favori rengim kesinlikle bu! Çok soft bir renk, hemen hemen tüm makyajlarda güzel duruyor. 










Pink Renewal soğuk alt tonlu çok açık bir pembe. Günlük kullanım için bana hitap etmese de koyu makyajlarla güzel duracağını düşünüyorum.









Red Velvet ise turuncu alt tonlu parlak bir kırmızı. Kırmızı ruju çok sık kullanmasam da kullanmak istediğimde tercih edeceğim bir ruj kesinlikle. Yapısı çok yumuşak olduğu için sürerken dikkatli olmakta fayda var.







Yeni Avon Ultra Color Absolute rujları denediniz mi? Denemek isterseniz Avon'un güncel kataloğunda bulabilirsiniz. Üstelik şu an indirimde 13.90 tl.

Hiç yorum yok: