9 Şubat 2014 Pazar

Mucize tarak Tangle Teezer

Bir tarağa en fazla kaç para verirsiniz? Çok garip bir soru değil mi :) En fazla 5-10 liradır değil mi? Yazılarımda normalde ürünün fiyatını en son söylesem de bu yazıda önce tarağın fiyatını söyleyip devam etmek en doğrusu sanırım. Ülkemizde birkaç sitede satıldığını gördüm 52 tl civarındaydı. Ben yurtdışından sipariş vermeyi tercih ettim çünkü nispeten daha uygun fiyata geliyordu. Bakmak isterseniz Feelunique.com sitesinden inceleyebilirsiniz. Peki nedir bir tarağa bu kadar para vermeyi gerektirecek özellikler?

Sürekli bahsediyorum takip edenler bilir, benim saçlarım çoook ince telli, uzadıkça uçları inceliyor, tüm bu özelliklerinden ve dalgalı olmasından dolayı banyodan sonra saçlarımı taramak tam bir kabus oluyor. Her ne kadar maske, sıvı saç kremi gibi ürünler kullansam da yine de problem yaşıyorum. Tangle Teezer'ın özelliği ise zor açılan, birbirine dolanmış saçları kolayca açması. Cidden bu konuda çok başarılı, üstelik bunu yaparken saçları yolunmasına neden olmadığı için acıtmıyor. Çok ergonomik bir yapısı var, avucuma uyum sağladığı için tarama işlemini kolaylaştırıyor. 

En sevdiğim özelliğine gelince, ıslakken saçımı tarayıp kuruttuğumda normalden çok daha fazla parladığını fark ettim. Araştırdığımda bu tarağın başka bir özelliği olduğunu gördüm :) Düşünsenize bir tarak var hem saçınızı kolayca açıyor, hem de ışıl ışıl olmasını sağlıyor. 















Gördüğünüz gibi saçım ışıl ışıl :)



İlk başta belirttiğim gibi evet tarağın fiyatı oldukça yüksek ama ön yargılı olmamakta fayda var. Sonuçta benim gibi söz dinlemeyen saçlarınız varsa ve böyle bir ürün de iyi geliyorsa bence verilen paraya değer. Üstelik bu tarağı uzun yıllar kullanacağımdan eminim, kırılma-kopma gibi bir problem yaşayacığımı düşünmüyorum.


Ne dersiniz bu tarağı denemeyi düşünür müsünüz?

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Eveeeet! Babama sipariş ettim bile Amerikaya gidecek, inşallah bulur=)

Unknown dedi ki...

Benimde saclarimda elektiriklenme problemi var ona iyi gelecegini bilsem dusunmedenmeden alirim.

merve dedi ki...

Daha önce gördüm ama bu plastik parçasına okadar para veremem dedim.
ne ön yargı ama :)
dnzyildizi.blogspot.com

Unknown dedi ki...

İnşallah :)

Unknown dedi ki...

Elektriklenme problemini çözdüğünü söyleyemem canım, bende de var o sorun :(

Unknown dedi ki...

Ah şu önyargılarımız olmasa :))

Unknown dedi ki...

Çok enteresan,muhakkak aklımda olucak artık bu ürün. Her blogda gormediğimiz bi urunu görmek guzel.
Yeni açtığım guzellik blogunu takip edip desteklersen ayrıca çok sevinirim.Sevgiler

Irmak ben yeni bir guzellik blogu açtım desteğini ve tavsiyelerini bekliyorum umarım takip edersin

http://makyajkalpben.blogspot.com.tr/