20 Nisan 2014 Pazar

Max Factor Excess Volume Maskara ve Excess Intensity Eyeliner

Herkese merhaba! Bugün size Max Factor'ün yeni ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Öncelikle Max Factor Excess Volume maskara ile başlayalım. Volume Excess alıştığımız maskaralara göre daha kalın ve çift taraflı bir maskara. 1. aşaması "Extreme volume" kirpikleri tek tek ayırmayı ve dolgunluk vermeyi vaad ederken, ikinci aşaması "Dark lacquer" kirpikleri koyulaştırmayı ve daha yoğun bir görünüm sağlıyor. 


Benim kirpiklerim çok cılız ve güçsüz olduğu için ilk aşamada istediğim görünümü elde edemedim. İkinci aşamadan sonra kirpiklerimi çok daha belirgin hale getirdiğini söyleyebilirim. Çok daha gür kirpikleri olanlarda çok daha iyi sonuç vereceğinden eminim. Maskarayı açtığımda yapısı biraz kuru gibi gelmişti ama sonra kullandığımda normal kıvama geldiğini gördüm. Günlük kullanım için oldukça uygun bir maskara.





Biraz kalın yapıda bir maskara olması nedeniyle sürerken biraz zorlanabilirsiniz. Tek kötü özelliği bu. 






İlk aşamasındaki fırça plastik, ikinci aşamadaki ise kıl fırça. 





İlk resim maskarasız, 2. resim maskaranın ilk aşaması ile elde ettiğim görünüm, son fotoğraf ise 2. aşamasından sonraki görünüm






Yeni Excess intensity eyeliner kalemlerin yapısı ise inanılmaz! Kalemler sürüldükten kısa bir süre sonra hemen sabitleniyor ve asla çıkmıyor, inanılmaz bir kalıcılığa sahip! Bendeki renkleri "01" şahane bir gold, "05" ise oldukça güzel bir gümüş gri.




Kalemlerin asansörlü yapısı var, tek kötü özelliği ise bir kere çevrildikten sonra tekrar geri alma şansınız olmuyor. Bu nedenle kullanılacak miktar kadar çevirmekte fayda var.



Max Factor'ün yeni ürünlerini Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. Bunlardan herhangi birini deneme şansınız oldu mu? 




*Ürünler Watsons tarafından denemem için gönderilmiş olup objektif yorumlarımı yansıtmaktadır.

3 yorum:

Balbocegi ile Kozmetik dedi ki...

Daha denemedim fakat maskaranin 1. Asamasinin fircasi Max Factor lash effect firca ile birebir ayni duruyor . Bittiginde tekrar aldigim tek maskara :)

audrey dedi ki...

maskarayı geçen gün denedim mağazada fena değil gibi beğendim alınabilir..

Unknown dedi ki...

MUFE (Make Up For Ever) rimeli daha başarılı görünüyor iki resmi kıyasladığımda :)