8 Mayıs 2014 Perşembe

MAC Alluring Aquatic Mystical Ruj

MAC'in bugüne kadar en çok merak ettiğim koleksiyonu nihayet satışa çıktı! Alluring Aquatic! İtiraf etmem gerekiyor ki bu koleksiyonda beni en çok cezbeden şey kesinlikle ambalajları. Su damlaları varmış efekti verilen ambalajlara bayıldım! Renklere beğenmeseydim bile mutlaka bir ürün alacaktım zaten ama renkler de cidden güzel. Özellikle rujlarda seçim yapmakta zorlandım, en sonunda Mystical'ı almaya karar verdim. Bunun dışında "Enchanted One" ve "Goddess of the Sea" de aklım kalmadı değil.

Mystical CremeSheen bitişli bir ruj. Bazı Cremesheen bitişli MAC rujları gibi dudağı kurutmuyor, ıslak bir bitiş sağlıyor. Kolayca sürülüyor, rengini oldukça güzel veriyor ve tam kapatıcılık sağlıyor. Kalıcılığı oldukça iyi, birkaç saat boyunca tazeleme ihtiyacı hissetmedim. Bu rujun bana göre tek kötü özelliği ise benim genelde rujlarda en çok takıntılı olduğum dudakta yapış yapış olma hissi. Genelde bu özelliği glosslarda görsek de Mysticalda da hafif bir yapış yapış olma hissi söz konusu.

Ambalajında daha kahverengiye dönük dursa da dudağa sürüldüğünde gül kurusu-pembe tonlarında bir renk veriyor. Günlük makyajlarda da rahatlıkla kullanılabilecek bir renk.

Fiyatı 57 tl.










Benim Alluring Aquatic serisinden seçtiğim ruj şimdilik Mystical, sizin bu seriden almak istediğiniz ya da aldığınız ürünler neler?

4 yorum:

sevda s. dedi ki...

Güle güle kullan canım, ambalajları gerçekten çok güzel. Rengi de güzelmiş.

Yolsuz Pisike dedi ki...

Selam. :)
Blogunu takipteyim. Seni de beklerim. :)

http://deepoftheocean.blogspot.com.tr/

Unknown dedi ki...

Renk çok hoşmuş ama bu tonlarda elimde fazlasıyla ruj olduğu için almadım. Ambalajlarında ise aklım kaldı hatta allıklarını çok beğendim keşke daha az allığım olsaydı da alsaydım :)

Busenin.bloguu dedi ki...

Ambalaj harika sana da çok yakışmış canım:)
Bana da beklerim http://sansaafashion.blogspot.com.tr/