14 Aralık 2014 Pazar

NARS Illuminator- Likit Aydınlatıcı Copacabana

Son zamanlarda sık sık NARS ürünlerini tanıttığımı fark etmişsinizdir. NARS'ın öyle ürünleri var ki bir an önce sizinle paylaşmak istiyorum, çünkü cidden makyaj malzemelerinin demirbaşları olmaya adaylar. Belki de yıllardır size anlatacağım ürünlerden arıyorsunuzdur :)

Aydınlatıcılarla aranız nasıl? Eskiden hiç kullanma ihtiyacı duymadığım halde son zamanlarda gittikçe artan bir aydınlatıcı hayranlığım olduğunu söyleyebilirim. Birçok markanın likit, toz aydınlatıcılarını kullandım. Fakat son günlerde daha çarpıcı bir görünüm veren bir aydınlatıcı arayışına girdim ve NARS Copacabana likit aydınlatıcıyı aldım. NARS'ın en iddialı ve en çok satan aydınlatıcısı...







Bu rengi sanırım sedefli beyaz olarak tanımlayabilirim. Oldukça ışıltılı yapısı sayesinde makyajınızda sağlıklı bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.







Tam da fotoğrafta gördüğünüz kadar minicik bir miktar tüm yüzde aydınlatılması gereken noktalar için yeterli oluyor.





Bu iddialı rengi sizi korkutmasın, daha homojen dağıtıldığında oldukça doğal bir görünüm sağlıyor...




Aydınlatıcıyı sürmeniz gereken noktalar; burun kemiğinin üzeri, üst dudak kıvrımının tam üzeri, elmacık kemiklerinin üzeri ve kaş kemiğinin hemen altı.




Fotoğrafta da görebileceğiniz gibi sonuç oldukça doğal ve sağlıklı bir görünüm.


NARS Copacabana aydınlatıcının fiyatı 95 tl, fakat oldukça az kullanılan bir ürün olduğu için çok uzun süre kullanabileceğinizi de düşünebilirsiniz.

NARS ürünlerini NARS veya SEPHORA mağazalarında bulabilirsiniz.

5 yorum:

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

harıkaymış ama buda off...!bu ara taktım aydınlatıcılara :)gule gule kullan

Mrv dedi ki...

49 tl lik bir yılbaşı kofresi içerisinde de bu üründen bulunuyor çok hoş teşekkürler :)

Emine ANAÇ dedi ki...

hakikaten de süpermiş:), bu arada resimdeki göz makyajın için hangi ürünleri kullandın, çok güzel ve aydınlık görünüyor da:)

Gülfidan dedi ki...

Peki cilt rengi daha koyu ise baska bir aydinlatici gerekir mi?
Tesekkurler

Sevgi dedi ki...

Sanırım hala neden ihtiyaç duymalıyım bilemiyorum.. Bi türlü alışkanlık haline getiremedim. Belkide uygulamamda bir yanlış vardır yada ürünlerimde.. Yeniden denemek gerek, bilemedim! :)