22 Temmuz 2013 Pazartesi

Makyajından ilham alınası ünlüler.. #1

Hep kozmetik hep kozmetik içiniz bayılmadı mı allah aşkına :)) şaka bir yana bundan sonra blogumda bundan sonra her Pazartesi bir ünlünün makyajını incelemeye karar verdim.. Biraz inceleyelim bakalım kim nasıl makyajları tercih ediyor, hangisine yakışıyor hangisine yakışmıyor..

İlk sırayı çok beğendim ve allah neler yaratıyor diye bakmalara doyamadığım dünyaca ünlü model Bar Rafaeli'ye vermek istiyorum.. Kendisi sarışın, mavi gözlü bir ünlümüz.. Bakalım nasıl makyajları tercih ediyor..





Bu resimde de görüleceği gibi aslında çok fazla da makyaja ihtiyacı yok.. Yataktan kalktığı gibi saçını şöyle bir tarayıp çıksa yeter, kimse yadırgamaz doğuştan makyajlı :))

 






Bar'a takma kirpiklerin çok yakıştığı kesin.. Ayrıca mavi gözlü olduğundan dumanlı göz makyajı da şahane duruyor..







Bakır tonlarında farlar ve doğal tonlarda bir ruj kullandığında ise çok daha yumuşak ve masum bir ifadesi oluyor gördüğünüz üzere :) yakışmış mı? Bence evet ama koyu renk makyaj kadar değil..








Doğal tonlarda, hiç yokmuş gibi duran makyaj uygulandığında ise yaşından çok daha küçük gösterdiği kesin..

 





Toprak tonlarında makyajı nedense çok fazla yakıştıramadım.. Sanki göz renginin canlılığını ve parıltısını söndükleştirmiş gibi geldi.. Ne dersiniz?

 




Yok yok kırmızı ruj herkese yakışacak diye bir kural yok.. Bariz ortada işte hiç gitmemiş Bar'a.. Haksız mıyım ama??












Photos: Pinterest

Hiç yorum yok: