19 Aralık 2013 Perşembe

Yılbaşı makyajı vol. 3/ Işıltılı mavi makyaj

Mavi göz makyajında kullanılması en zor renklerden biri bence. Aslında çok güzel bir renk olmasına rağmen kullanım şekline göre insanı vezir de edebilir rezil de. Hani işini bilmeyen kuaförlerde düğün makyajı yapılır ya, mavi göz farı, siyah eyeliner, bir de saçları maşayla lüle lüle yaptın mı tamam :) İşte böyle bir makyaja dönüşmemesi için çok dikkatli olmak gerekiyor. Benimkinin öyle olmadığını düşünüyorum, bakalım sizin yorumlarınız nasıl olacak.

Bu makyajda önemli noktalar güzel bir ten makyajı, açık mavi ve aydınlık gölgeler yapmak için beyaz ışıltılı göz farları ve siyah göz kalemi. Aslında siyah göz kalemi yerine siyah bir eyeliner da kullanılabilir, böylece kuyruk kısmına şekil vermek çok daha kolay olur. Göz makyajı bu kadar iddialıyken dudakları doğal tonlarda kullanmak çok daha doğru olacağından L'oreal Glam Shine kalem ruj kullandım. Kirpiklerimde ise daha çarpıcı bir görünüm elde edebilmek için Benefit They're Real maskara kullandım. Bakalım nasıl bir makyaj çıkmış ortaya..
















Ne dersiniz bu tonlarda bir makyaj yılbaşı gecesi için de uygun olur mu?

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba sormadan geçemeyeceğim fotoğraflarda rötüş mü var yoksa yüzün mü bu kadar kusursuz yoksa yaptığın cilt makyajı mı çok iyi ??? :) Bilgilendirirsen sevinirim.

Unknown dedi ki...

Fondöten üstüne pudra uygulayınca böyle oluyor. En alttaki fotoğrafa bakarsan yakından çok da kusursuz değil ;)

Unknown dedi ki...

Bende pudra ve fondöten ikilisini kullanıyorum ama sendeki sonuç gayet iyi :) Hangi markanın ?

Fulya Aşaröz dedi ki...

Merhaba. Revlon u Türkiye ye getirmek için düzenlediğim kampanyayı imzalayıp desteklerseniz çok sevinirim :) https://www.change.org/p/gratis-revlon-markas%C4%B1n%C4%B1-t%C3%BCrkiye-ye-getirin