13 Nisan 2014 Pazar

Rimmel London Stay Matte Pudra- Warm Beige

Bugün size yağlı veya karma cilde sahip olanların makyaj çantasında mutlaka olması gereken, hem uygun fiyatlı hem de başarılı bir pudradan bahsetmek istiyorum. Rimmel London Stay Matte. 

Çoğu zaman fondöten kullanmayı sevmiyorum, daha doğrusu çok özel bir makyaj yapacaksam ancak fondöten kullanıyorum diyebilirim. Onun yerine renkli nemlendirici, BB veya CC krem gibi ürünler tercih ediyorum. Cildim yağlı olduğu için de özellikle T bölgesinde bu ürünlerden sonra parlama olabiliyor. Hafif yapılı, hem parlamayı kapatacak hem de yokmuş gibi duracak bir pudra her zaman hayat kurtarıyor. Rimmel London'ın stay matte pudrası da bunlardan biri. Bendeki rengi "006 Warm Beige". Yapısı o kadar hafif ki üst üste birkaç kat sürülse bile asla belli olmuyor, bu nedenle parlayan cildi nötrlemek için birebir! 

Çantada taşımak için ideal bir ürün olmasına rağmen oldukça dayanıksız olan plastik ambalajı nedeniyle problem yaratabilir. Fiyatı 12.99 tl, Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.









Cildime verdiği matlığı seviyorum!




Aranızda bu ürünü deneyenler var mı?


Hoşça kalın ^_^

9 yorum:

wishingbeauty blog dedi ki...

Bende aynı tonunu kullanıyorum.çok güzel bir ürün gerçekten.kapağı konusunda tamamen aynı fikirdeyim.

Memyselfandmakeup dedi ki...

ben de kullanıyorum bu pudrayı ama rahatsız oluyorum. çok yoğun yapılı, cilde çok zararlı bi pudraymış gibi geliyo..

Adsız dedi ki...

Kaşların harika görünüyor bu fotoğrafta. Çok koyu boyama böyle yap!

Unknown dedi ki...

Ben de severek kullanıyorum bunu uzun zamandır :)

Atolyekedi dedi ki...

Bende kullandım ama hiç memnun kalmadım (aynı numara) bende sadece pudra kullandığım için yeterince kapatıcılığı olduğunu düşünmüyorum. Bir de zaman içinde cildim pul pul kalkmaya başladı görüntü çok rahatsızlık vericiydi..Kapak ayrı bir durum zaten, bir yere giderken çantama atmadan paket lastiği takmıştım.

Unknown dedi ki...

T bölgemde inanılmaz parlamalar oluyor ve sinir oluyorum. Bu ürünü de bloglardaki yorumlara dayanarak aldım ama bende pek etkisi olmuyor:(

Unknown dedi ki...

Yüzüne çok yakışmış :) Bende almayı düşünüyorum fakat elimde çok pudra var. :/ ayrıca burnu çiçeğinde blogum var . beklerim :) :http://kelebeginkanati.blogspot.com.tr/

Unknown dedi ki...

Benim cildimde seninki gibi, böyle hafif bir pudra almayı düşünüyordum, iyi oldu yazdığın yorumlarına güveniyorum,deneyeceğim.

Unknown dedi ki...

Bende T bolgesi inanilmaz yağlı biriyim umarim biraz olsun ise yarar cunku kullandigim kremlere ragmen hala bu sorunum devam ediyor :(
Bu arada benim blogumuda takip eder misin yeni oldugu icin biraz destege ihtiyacim var :) cekilisim var ama takipcim az oldugu icin yeterince duyuramiyorum sanirim yardimci olursan cok sevinirim :)