22 Ocak 2014 Çarşamba

The Balm Instain Pinstripe Allık

Bugün size bir süredir kullandığım ve çok ama çok memnun olduğum bir allığı anlatmak istiyorum. The Balm Instain "Pinstripe". Bu allığın ünü aslında biraz da NARS Sin'in çok benzeri olmasından kaynaklanıyor kesinlikle. Eğer NARS Sin almayı düşünüyorsanız önce bir Pinstripe allığa bir bakın derim, çok büyük ihtimalle Sin'i almaktan vazgeçecekesiniz, çünkü çok benziyorlar, hatta birbirinden ayırt etmek oldukça zor. 

Allığın özellikleri de neredeyse NARS kadar iyi diyebilirim. Rengini pembe alt tonlu mürdüm olarak tarif edebilirim sanırım, oldukça soğuk bir renk, tam kış aylarına uygun! Bu allığı sürerken dikkatli olmakta fayda var, pigmetasyonu o kadar iyi ki ufacık bir fırça darbesiyle benekli bir görünüm elde etmek işten bile değil :) Güzel bir allık fırçasına azıcık alıp, ufak dokunuşlarla yavaş yavaş sürmekte fayda var. Özellikle benim gibi beyaz tenliyseniz çok daha dikkatli olmak gerekiyor. Makyajımı bitirdikten sonra en son allığı sürüp, sonra fazlalığını aldığım çok olmuştur :) Mat gibi görünse de içinde ışıltılar da var, cilde sağlıklı bir görünüm veriyor.














The Balm ürünlerinin ambalajlarını çok seviyorum, hepsi çok sevimli! Pinstripe'in de çok güzel bir aynası var.






Bu tonlarda bir allığa ihtiyacıınız varsa şiddetle tavsiye ederim. The Balm markasının ürünlerini Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. Normal fiyatı 27 tl ama indirimde yakalarsanız çok daha uygun fiyata almanız mümkün.

10 yorum:

Locosmetico dedi ki...

Merhaba, instain allıklara ben de bayılıyorum bu renk ben de yok bakarken alsam mı diye tereddüt etmiştim. Kalite olarak gerçekten çok iyiler. Bana da beklerim. www.locosmetico.blogspot.com

Unknown dedi ki...

rengi gerçekten çok güzelmiş güle güle kullan :)

sena zeyrek dedi ki...

Aylin, alsam mı alamsam mı cesaret edemiyordum. Yorumlar için teşekkürler :)

Unknown dedi ki...

Bugün bu allığı inceledim ilk defa alsam mı almasam mı karar veremedim.. Ayrıca allıklar 29 lira olmuş zam gelmiş gene. Güle güle kullan =)

Unknown dedi ki...

Bence indirim varken mutlaka almalısın ;)

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim :)

Unknown dedi ki...

Rica ederim canım, al al ;)

Unknown dedi ki...

Bunlara da mı zam gelmiş :/ indirim varken alsaydın canım güzel bir renk :)

Unknown dedi ki...

Gratis Balm ürünlerine %40 indirim yapmış kaçırmayın derim.

Unknown dedi ki...

Benim de en favori balm allığım tam sezonuda bence her eve lazım :)