17 Şubat 2014 Pazartesi

Pure Beauty CC Cream İncelemesi

Pure Beauty CC kremi merak edenler kimler? Ben o kadar merak ediyordum ki satışa çıktığını duyduğumda hemen gidip aldım. Birçok markanın BB kremini kullanmama rağmen ilk kez CC krem deniyorum. BB krem ile CC krem arasında çok az bir fark var aslında. BB krem fondötenden daha hafif, renkli nemlendiriciden daha yoğun bir ürün, CC krem ise fondötenden daha hafif, ciltteki renk düzensizliklerine eşitlemeye yardımcı oluyor. BB kremin açılımı Beauty Balm, CC kremin ise Color Correcting. Bir de DD kremler var ki maalesef henüz onlardan ülkemizde yok. 

Pure Beauty Watsonslarda satılan marka ve Güney Kore'de Watsonlar için üretiliyormuş, çok duymama rağmen daha önce BB kremini hiç kullanmadım, keşke bir şans verseydim diyorum şimdi. CC kremi cidden hoşuma gitti, eminim BB kremi de başarılıdır. 


Pure Beauty CC kremin 2 rengi var, benim gibi açık tenliyseniz "Ivory" rengini tavsiye ederim, daha koyu tenliler için ise "Natural" rengi uygun olacaktır. Yapısı oldukça yoğun neredeyse fondöten kıvamında bir ürün. Cilde eşit dağıtıldığında yüze çok hoş bir ışıltı veriyor, fakat bu bazı ürünlerde olduğu gibi yağdan parlıyormuş gibi bir görünüm değil, ışıltılı ve sağlıklı bir cilt görünümü veriyor. Kapatıcılığı konusunda çok iyi şeyler söyleyemem az-orta arası, fakat renk eşitleme özelliği o kadar başarılı ki bunu dikkate almıyorum bile. Çok hafif bir gül kokusu var, kesinlikle rahatsız edici değil hatta hoş bile. İçeriğinde SPF30 PA++ olması da çok iyi, böylece güneş koruması da sağlıyor. Ambalajı da çok tatlı, ışıltılı hafif pembe ve kullanımı kolay bir ambalajı var.











Pure Beauty CC kremi Watsons mağazalarında bulabilirsiniz, ben indirimli almıştım ama normal fiyatı 27 tl civarında sanırım, oldukça uygun yani. Benim bittikçe alacağım bir ürün kesinlikle! Tek kötü özelliği kapatıcılığının az olması, ama bu problemi de altına izleri kapatan bir ürün kullanarak çözüyorum.

9 yorum:

Unknown dedi ki...

pure beauty ürünlerini genel olarak ben de çok beğeniyorum. cc kremi de merakıma yenilip alıcam sanırım :)

blogunuzu düzenli olarak takip ediyorum. çok sıcak geliyor yazdıklarınız.

makyajdenizi.blogspot.com.tr bu da benim blogum. Daha çok yeni başladım yazmaya ama destek verirseniz sevinirim.
sevgiler :)

audrey dedi ki...

Aylincim çok güzel anlatmışsın ben de 1 haftadır çok severek kullanıyorum bunu :))

dlkbrcn dedi ki...

Bende de sephora ve flormar cc krem var maybelline ise bb kremi var maybelline cildimi sanki cok yağlı gösteriyor gibi gelmişti oyüzden farkli kremlere yoneldim simdide kafam karıştı birde bunu mu alsam :))

iremkız dedi ki...

Bu tarz bir ürün arıyordum iyi denk geldi bu yazı; sanırım 30 spf diyor ama benim daha fazla koruyuculuğa ihtiyacım oluyor. Öncesinde güneş koruyucu uygulanımı konusunda endişeliyim; ne dersin? Ürünlerin her ikisinin de etkinliklerini olumsuz etkiler mi?

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim :) mutlaka denemelisin güzel bir ürün. Hemen bakıyorum bloğuna ;)

Unknown dedi ki...

Sağol tatlım :) ürün güzel olduğu için anlatmak zor olmadı :))

Unknown dedi ki...

Bence bunu da bir dene ;)

Unknown dedi ki...

Bence öncesinde güneş koruyucu uygulamanın sakıncası olmaz ama yine de bir doktora sor istersen

Acemiden dedi ki...

Indirime girdigini umut edip, almaya gitmeden yorumlari okuyayim dedim. Yazinizi okumak yetti. Cok guzel anlatmissiniz :D