25 Ocak 2013 Cuma

Ünlülerin makyajsız halleri..

Ünlülerin makyajsız hallerini merak edip birazcık araştırdım, baktım ki sonuçlar gerçekten şaşırtıcı sizinle paylaşmak istedim.. Bazıları makyajsız gerçekten korkunç, bazılarının normal hallerinden bir farkı yok, bazıları ise ilginç ama makyajsız daha güzel.. Hadi bakalım beraber..


Goldie Hawn.. Bu kadın bir zamanlar ne kadar güzeldi ya..Kurt Russell ve Mel Gibson ile ne güzel filmleri vardı.. Gerçi yaşı 68 ama baya kendini bırakmış gibi geldi.. Sonuçta bir Ajda Pekkan gibi değil..




Reese Witherspoon.. Bu kadını zaten sevmem, makyajlı hali bile çok matah değil ya neyse.. Makyajsız şahtı şhbaz olmuş :)




Madonna da baktığınızda yıllara meydan okuyan bir kadın olmasına rağmen makyajın yardımı olmadan yılların izleri oldukça belli oluyor gibi geldi..



Britney Spears.. Tam bir kabus.. Bu kadının 16-17 yaşlarındaki halini hatırlıyorum.. Ne kadar sempatik ne kadar şekerdi.. Sonra bir dağıttı kendini. Sonuç bu..




Jeniffer Lopez.. Makyajsız gayet sıradan, ev temizliğini az önce bitirmiş bir kadından bir farkı yok.. Makyaj nasıl bir mucizedir ya..




Neymiş dünyanın en güzel kadınlarındanmış.. Bence bu değerlendirmeleri makyajsızken yapmalılar.. Angelina Jolie.. Beğenmiyorum bu kadını.. Gece görsem korkarım pörtlek pörtlek gözlerinden..




Bu fotoğraf benim için çok büyük hayal kırıklığı.. Bar Rafaeli.. Bu kadınla ilgili bir yazı da yazmıştım daha önce.. Benim güzellik anlayışım bu diye.. Bu muydu ya bu muydu :(





Jessica Biel.. Bence makyajın çok da fazla değiştiremediği kadınlardan.. Güzel yani kadın, makyajla bir tık daha üste çıkıyor o kadar..




Claudia Schiffer.. Bu kadın nasıl ünlü oldu, zamanında nasıl bu kadar fırtınalar estirdi hiç anlamadım zaten.. Makyajsız daha da korkunç göründü gözüme..




Beyonce.. Makyajlı seksi, makyajsız sempatik bence.. Hoş kadın, çirkin olmaktan çok uzak..




Romantik komedi filmlerinin vazgeçilmez kadını.. Meg Ryan.. Kadın 52 yaşında hala güzel, hala sempatik..Makyaja ihtiyacı yok..




Yirim ben senin makyajsız hallerini de.. Marilyn Monroe.. Ben bu kadına aşığım.. Makyajsız halleri bile bu kadar sempatik iken, makyajla bir ilaheye dönüşmesi çok normal..



Rihanna.. Yavrum, bebeyim sen normalde bu kadar güzelsin de neden makyaj yapıyorsun ki.. Hayır yani ne gerek var.. Şu hale bakar mısınız bir içim su resmen..





Siz neler düşünüyorsunuz? En çok hangisini beğendiniz/beğenmediniz bakalım?? Yorumları alayım :)

1 yorum:

Yaprak Yasan dedi ki...

Marilyn Monroe makyajsız da çok güzel:) Ama Madonna için aynı şeyi söyleyemiycem:))