21 Şubat 2013 Perşembe

Benim için dünyanın en güzel ruju!! NARS Dolce Vita..

Evet çok rujum var ve evet hepsini seviyorum fakat bu rujun bendeki yeri bambaşka!! Blog yazmaya ilk başladığımda da yazmıştım fakat şimdi size fotoğraflarla göstermek istiyorum.. Halan denemediyseniz bence mutlaka denemelisiniz çünkü bu kalem rujlar gerçekten muhteşem. Nedir peki bu ruju bu kadar sevmemin sebebi? Bir kere rengi çok doğal, tam dudak rengi.. Başka hiç bir rujda bu kadar dudak rengine yakın bir renk bulamadım.. Sonra yapısı çok güzel, yumuşacık ve kadifemsi.. Çok kolay sürülüyor, dudakta uzun süre kalıyor ve kesinlikle dudak çevresinde birikme yapmıyor.. En alttali fotoğrafta dudak resmi çizmeye çalıştım, ne kadar yetenekli olduğum görülüyor :)

Sonuç olarak çok asil duran bir rujum olsun, çok dikkat çekmesin ama aynı zamanda güzel bir renk olsun derseniz kesinlikle almalısınız. Bu zaten NARS'ın kalem rujları arasında en popüler renklerden biriymiş.. Fotoğrafta çok çok hafif sürdüğüm için rengi bu şekilde.. Daha belirgin olmasını isterseniz daha koyu da sürebilirsiniz.. Aşığım ben bu ruja.. Tüm rujlarımdan vazgeçerim, bundan asla vazgeçmem :)

Peki nasıl bir makyajda daha güzel görünebilir? Sadece pudra sürüyorum, allık falan da yok, gözüme siyah kalem, siyah bir rimel ve bu ruj.. Muhteşem duruyor!!

Fiyatı 63 TL idi sanırım, ben Amerika'dan gelen bir arkadaşıma aldırdım.. Daha doğrusu diğeri bitmeden daha stok yaptım :)

Nasıl beğendiniz mi bakalım rengini??












1 yorum:

Unknown dedi ki...

Rengine bayıldım guzel günlerde kullan canim :) bende lancome un Color fever rujlarina asiktim bir zamanlar ama kaldırdılar :S