18 Şubat 2013 Pazartesi

Boots'dan siparişlerim gelmiş amanın :))

Arzu Hanım'ın Londra'ya gitmesini fırsat bilen ben yine bir sürü sipariş verdim :) Hepsini tek tek anlatıcam size ama bugün Revlon allık ile başlamak istiyorum. Çok hafif yapılı krem allık.. Rengi çok açık bir şeftali ve pembe arasında.. İçinde o kadar hoş pırıltılar var ki cilde inanılmaz bir canlılık veriyor.. Baharda ve yazın kullanmak için ideal.. Uzun zamandır bu tonlarda güzel fakat fiyatı çok yüksek olmayan bir allık istiyordum, sonunda buldum :) Fiyatı 7.99 £. Keşke Revlon markası ülkemizde de olsa.. Bu kadar güzel markaların bizde de olmaması büyük eksiklik :( Rujları da güzel, genel olarak tüm ürünleri başarılı.. Firmalar sesimi duysun ve fiyat/kalite indeksi bu kadar iyi olan markaları getirsinler artık ülkemize.. Wet'n Wild da bunlardan biri.. Onunla ilgili yazım da yakında burada olacak.. Neyse hanımlar demem o ki İngiltere'ye giden bir hısım akraba varsa hemen yakalayın, aldırın bu allıktan :) Boots mağazalarında rahatlıkla bulunabiliyor, Boots mağazaları da Londrada her köşe başında var :)















4 yorum:

Gülbeşeker dedi ki...

Revlon 2 sene onceye kadar bizdede vardiki, ama fiyatlar ovvvv anneciimmm *•* hal böyle olunca tutmadı tabi(inglot gibi) vergiler yüzünden dışarıda ucuz olan bunları kim alır? Belki gratis bizi revlona ve MUA ya uygun fiyata kavuşturur diye boş umitlerdeyim :(( yeniler cok guzel görünüyorlar güle güle kullan tatlım ^_^ blog bulusmasinada yazdıklarını okuyunca keske Bende gitseymisim dedim. Kalabalikmista bayaa şaşırdım

Unknown dedi ki...

heisp çok güzel gözüküyor ama revlon allığa bayıldım bayıldım. çok tatlıymış iyi günlerde kullanın :)

http://jelibonunrenklidunyasi.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim Gülbeşekercim :) keşke sen de gelseydin, dedim ben sana :) ama en yakın zamanda tekrarlanır diye düşünüyorum. Hiç olmazsa martta güzellik fuarında buluşuruz :)

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim gizemli kız :) ben de bayıldım allığa..