1 Şubat 2013 Cuma

Sephora waterproof göz kalemi..

Son zamanlarda aldığıma en çok memnun olduğum ürünlerden biri.. Hatta fayatını hatırladıkça daha da memnun oluyorum çünkü sadece 5 TL idi :) Evet doğru tahmin ettiniz Sephora indiriminden yakalayabildiğim tek ürün bu.. Görüyorum diğer bloggerlar bir sürü ürün almışlar ama nedense benim almak gelmedi içimden, sanırım son zamanlarda biraz cimrileştim :)

Kahverengi ve yumuşak yapılı bir kalem arıyordum ve kesinlikle aradığımı buldum.. Bir kere sürümü çok rahat, akma bulaşma yapmıyor, tüm bu özelliklerine rağmen de makyaj temizleyici ile çok kolay temizleniyor.. E daha ne olsun :) Kahverengi bir göz kalemi arıyorsanız bence kesinlikle denemelisiniz. Bu arada göz rengim sütsüz nescafe :) rengi olduğundan kahverengi kalem gözlerimi ortaya çıkarıyor kesinlikle.. Sizin de göz renginiz kahveyse deneyin bence..





4 yorum:

Locosmetico dedi ki...

Ben de siyahını kullanıyorum ;)
Bana da beklerim. www.locosmetico.blogspot.com

Gülbeşeker dedi ki...

Hımmm meğer çok güzelmiş, keşke alsaymışım, satıcı bayanda tavsiye etmişti halbuse, neyse avondan gelecek, bunuda deftere yazdım ama,

bende indirimden sephoranın daha minik boylu olan ten rengi kalemini aldım, çok sert hiç beğenmedim... bu güzelmiş

güzel günlerde kullan Aylincim... :)

Unknown dedi ki...

Sevgili kozmetik_delisi blogunu inceledim, çok hoş :)

Unknown dedi ki...

Keşke alsaymışsın :) umarım avonunkinden memnun kalırsın ben aldım geçenlerde hiç memnun kalmadım yapısından :( teşekkür ederim..