22 Temmuz 2013 Pazartesi

Hem ananas kokulu hem asetonsuz oje temizleyici..

Son zamanlarda göz bebeğim olan bir oje temizleyiciden bahsetmek istiyorum size.. Ambalajından tutun da kokusuna, yapısından tutun da pompasına kadar herşeyine bayıldım diyebilirim.. Önce bakalım bu asetonsuz oje temizleyici neler vaad ediyormuş bizlere??

"Wynn oje temizleyici içeriğindeki nemlendirici ve gliserin sayesinde ojenizi tırnağınıza zarar vermeden çıkarır. Özel formülü sayesinde çok katlı sürülmüş koyu renkli ojelerde bile kusursuz temizlik sağlar. İçeriğinde bulunan E vitamini ile tırnaklarınızın beslenmesine, kırılmamasına ve sararmamasına yardımcı olur."

Gelelim benim izlenimlerime.. Bir kere kokusunu çok beğendim, buram buram ananas kokuyor. Elmalı, portakallı gibi çeşitleri de vardı, onlara da bakın derim.. İçeriğinde aseton olmaması da kocaman bir artı zaten.. Gliserin sayesinde tırnağı kurutmadan çıkarılması zor ojeleri bile kolayca temizliyor..Pompalı olması sayesinde pratik bir kullanım sağlıyor, ihtiyaca göre pamuğa istediğimiz kadar almayı kolaylaştırıyor.. Yandaki ölçeği ne işe yarar çok çözemedim ama ben ne kadar kalmış diye bakıyorum oradan :)

Sonuç olarak ben  bu oje çıkarıcıyı çok başarılı buldum, mutlaka diğer çeşitlerini de denemek istiyorum. Hatta indirim olsa da stoklasak :) Watsons'dan aldım ben.. Fiyatı 5 tl civarındaydı.. Denenmesi gereken bir oje temizleyici..
















3 yorum:

Unknown dedi ki...

O nasıl pompa anlayamadım :( Ben de iyi bir oje çıkarıcısı arayışındayım. Şu oje çıkarma şeysi yüzünden oje sürmekten soğudum yemin ediyorum.

Unknown dedi ki...

Pamugu bastirip siseyi yan cevirirek kullaniliyor :)

Mor Hastası dedi ki...

hiç gözüme çarpmadı ama görürsem aklımda olsun..