4 Temmuz 2013 Perşembe

Kiehl's Ultra Facial Oil-free Lotion/ Yağsız nemlendirici losyon


Tatile son biiiiirrrr :) Son bir gün kalınca birkaç yazı yazmak istiyorum, tatildeyken yazma fırsatım olmayacak maalesef.. Ama belki beni özlersiniz açıp eski yazılarıma bakarsınız falan :) 

Size Kiehl's ın normalden yağlıya dönük ciltle için olan nemlendirici losyonunu tanıtmak istiyorum. Elimdeki nemlendiriciler bitince Kiehl's mağazasının yolunu tuttum.. Nedense Kiehl's mağazaları bana çok eğlenceli geliyor.. Ürünler falan güzel, çalışanlar genelde çok ilgili, bir de tester konusunda çok cömertler.. Hal böyle olunca mağazada dolaşmak da büyük keyif.. İlk önce cilt analizi yaptırdım, bugüne kadar cildimin karma olduğunu sanıyordum, meğer yağlı nemsizmiş!! Yağlı - nemsiz kulağa çok garip geliyor değil mi? Ama öyleymiş yani, bazı kısımlar yağlı iken, bazı kısımlarda ise nem eksikliği varmış. Ben de bugüne kadar cildimi çok iyi nemlendirdiğimi sanıyordum yanılmışım :( Yapılan cilt analizi sonrasında bu nemlendirici losyonun bana uygun olduğunu söylediler. Gelelim özelliklerine..

125 ml'lik bu losyon ultra hafif yapısıyla normalden yağlıya dönük ciltlerin gün boyu nemli kalmasını vaad ediyor.. Nemlendirici içerikler olan imperata cylindrica kökü, antarcticine ve E vitamini karışımından oluşur, cildin gün boyunca nemli ve sağlıklı görünmesini sağlar.. Paraben, renklerdirici, parfüm ve yağ içermez.. Bu nemlendiricinin doğal ve zararsız yapısını seviyorum, kıvamı da süt gibi güzel, yüzüme sürdüğümde de hafif mentollüymüş gibi bir ferahlık hissi bırakıyor. Kokusu da aynı şekilde, çok hafif bir mentol kokusu var.. Tek sevmediğim özelliği ise cilt tarafından emildikten sonra yüzüme dokunduğumda yapış yapış bir his bırakıyor.. Bir sürü güzel özelliği olmasına rağmen nedense rahatsız oldum bu özelliğinden.. Bir daha alır mısın deseniz muhtemelen cevabım hayır olur. Bundan sonra Dermalogica'nın nemlendiricisini denemek istiyorum..

Fiyatı 70 tl..

Siz hiç Kiehl's markasının nemlendiricilerinden kullandınız mı? Tavsiye edebileceğiniz bir ürünü var mı?

















6 yorum:

beggummy dedi ki...

125ml baya fazla.Kullan kullan bitmez.Yapış yapış bir his bırakması kötü ama ben merak ettim açıkçası bu ürünü :) Dün ben de ilk defa kapısından içeri girip cilt analizi yaptırdım.3 tane tester verdiler.Şu an cilt bakım ürününe ihtiyacım yok fakat kullandıklarım bitince kesinlikle birşeyler alıcam.

Unknown dedi ki...

Kiehlsın ürünlerini çok seviyorum. Şuan ultra facial nemlendiricisini kullanıyorum çok memnunum. Önceden de kullanmıştım yaklaşık 1.5 yıldır aynı nemlendirici ile devam ediyorum. Tavsiye ederim;)

Duygu Senyurek dedi ki...

merhaba blogunu yeni keşfettim.
üyenim bende bekelrim bloguma
sevgiler

Duygu Senyurek dedi ki...

zaten üyeymişim=)

Unknown dedi ki...

kuzucuk ben de maskesını merak edıyorum kiehls'in neyse birlikte bi kiehls turu yapma zamanı gelmıs demek ki:D

seldanın mutfak defteri dedi ki...

Merhabalar,
Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))