2 Temmuz 2013 Salı

Pastel "Magic Sand" 721 numara..

Cuma tatile gidiyorum ama nedense hala tatil moduna giremedim :( O kadar yoğunum ki ondan sanırım, sürekli bir koşturmaca, hiçbir yere yetişemiyorum.. Bloga post girmeye bile vaktim olmadı, sadece çekilişi bitirip yenisini başlattım son zamanlarda.. Neyse gelelim ojemize.. Kum efektli ojeleri son zamanlarda çok merak ediyordum. Buna benzer bir seri Golden Rose'da da var, aslında Golden Rose almaya niyetlenmiştim ama Gratis ve Watsons da bulamadım, sonra Pastel'in bu yeni serisini gördüm.. Gayet güzel, beklediğimden de iyi çıktı.. Gördüğünüz gibi bebek pembesi renginde, içinde çok hoş mavimsi ışıltılar var ama rahatsız edecek kadar çok değil.. Tırnağa sürüldüğünde çok çabuk katılaştığından hızlıca ve düzgün sürmekte fayda var, yoksa bir tırnağımda gördüğünüz gibi kusurların olması mümkün (silip tekrar sürmeye üşendim..) 

Kumlu görünümü elde etmek için çift kat sürmek şart.. Bu arada pütürlü cisimlerden huylanan biriyseniz denemenizi hiç tavsiye etmem.. Ben öyle olmamama rağmen tenime değdiğinde zaman zaman rahatsız olmadım değil. Ayrıca çok hassas bir oje, açık renk olduğundan herşeyden etkileniyor, yani diyelim üstüne bir siyahlık bulaştı hah işte onu çıkarmanız çok zor, kalıyor öyle :) Onun dışında oldukça dayanıklı ama soyulma falan olmadı. En büyük dezavantajı ise fiyatı 7,25 tl. Aslında baktığınızda çok çok yüksek bir fiyat değil ama birkaç rengini alayım derseniz çok pahalıya mal olabilir. Biraz daha uygun fiyatlı yapabilirlerdi bence..

Bakalım beğenecek misiniz?









4 yorum:

Poliship dedi ki...

Keşke Golden Rose alabilseydin.Onun kum efekti daha iyi hemde bu tarz bozulmalar yaşamamıştım.Pasteli malesef düzgün kurutamadım tırnağımda hep bozuldu biyerleri.

Unknown dedi ki...

Bak şimdi üzüldüm ya, ben de problem bende sanıyorudum :) neyse bundan sonrakini kesin gr alırım!

sena zeyrek dedi ki...

çok güzel görünüyor evet renk harika ve fiyat düşük olabilirdi. Tatil moduna girmemiş olman benim halen tatile gidiyor olamam :)

Unknown dedi ki...

İnşallah en yakın zamanda gidersin sen de ;)