17 Aralık 2013 Salı

Bourjois Touche Healthy Mix concealer

Bourjois markasının ülkemizden çekileceği haberlerini duyunca siz de benim kadar üzüldünüz mü? Gerçi hala konu hakkında kesin bir açıklama yapmış olmasalar da 31 Aralık'a kadar ürünlerinden tam %50 indirim olması hiç normal değil. Bu şekilde düşünmemiz çok doğal. Bu kadar güzel bir markanın ürünlerinde çok uzun süre bu kadar ciddi bir indirim olmaz çünkü. Neyse bu konuda çok dertliyim ama artık ürün incelemesine geçsem iyi olur :)

Concealer bence makyajın en önemli malzemelerinden, makyaj çantamda concealer olsun diğerleri olmasa da olur o derece :) Bu nedenle Bourjois'in Touhe Healthy mix kapatıcısını çok merak ediyordum, indirim de varken hemen aldım. Hemen unutmadan fiyatını söyleyeyim, normal fiyatı 40 tl civarındaydı sanırım, %50 indirimle 20 tl gibi bir fiyata aldım. Bu kapatıcıyla ilgili en beğendiğim özelliklerden biri kesinlikle kıvamı, ne çok yoğun ne çok akışkan, tam olması gerektiği gibi. Kapatıcılık özelliğinin yanı sıra aydınlatıcı özelliği de var, bu da göz altına doğal bir aydınlık vermesini sağlıyor. Kapatıcılığı orta seviyede, benim göz altımda morluklar olmadığı için rahatlıkla kullanıyorum ama morlukları kapatmada çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Göz altı morluğu probleminiz varsa almadan önce bir deneyin derim. Üstünde nerde yazıyor bulamadım ama benimki en açık rengiydi diye hatırlıyorum. 

Bourjois markasının ürünlerine henüz bir şans vermediyseniz bir an önce verin derim. Çünkü devamı olup olmayacağı belli değil, sonradan çok pişman oluruz valla ;)












6 yorum:

yıldız dedi ki...

watsons danmı

Unknown dedi ki...

işin kötü yanı bu ürünün zaten 20 TL'ye satılması gerekiyor, çok kızıyorum böyle indirim yapmış gibi normal fiyatına satmalarına

Busra Genc Blog dedi ki...

Canım blogunu takibe alıyorum bende bloguma beklerim sevgiler:):)
busragenc.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Ever

Unknown dedi ki...

Thank u ;) I will visit your blog now :)

Unknown dedi ki...

Hemen bakıyorum bloğuna ;)