11 Aralık 2013 Çarşamba

La Roche Posay Effaclar Duo incelemesi

Effaclar Duo'yu duydunuz mu? Mutlaka bir yerlerde denk gelmişsinizdir bu kreme, herkes tarafından o kadar çok seviliyor ki, bugüne kadar hakkında olumsuz bir şey okuduğumu hatırlamıyorum. Hal böyle olunca çok memnun olduğum bu kremi size anlatmaya karar verdim. Önce La Roche Posay kremi nasıl anlatıyor ona bakalım, sonra benim yorumlarıma geçeriz.

Cilt bozukluklarına karşı pürüzsüzleştirici ve gözenek açıcı bakım, belirgin cilt bozukluklarının görünümünü azaltmaya yardımcı olur, tıkalı gözenekleri açar. Paraben içermez.

Kullanım alanları: Belirgin cilt bozuklukları

Yenilik: Effaclar Duo cilt bozukluklarının 2 önemli belirtisine karşı etken 4 aktif içeriği birleştiren komple bir bakım ürünüdür. Sivilceler- Niacinamide ve Piroctone Olamine cildi arındırır ve cilt bozukluklarının tekrar oluşmasını önlemeye yardımcı olur. Tıkanmış gözenekler- LHA/Linoleic asit kombinasyonu gözenek tıkanmasına sebep olan ölü hücreleri ciltten uzaklaştırarak gözeneklerin açılmasına yardım eder. Bu aktif içerikler yatıştırıcı ve iritasyon giderici LRP Termal suyu ile birleşmiştir.

Sonuçlar: Gözenekler açılır. Cilt bozuklukları hafifler. Cilt daha pürüzsüz ve berrak görünür. Cilt daha sağlıklı görünmesini sağlayan uzun süreli bir dengeye kavuşur.

Doku: Nemlendirici ve matlaştırıcı krem-jel. Tazeleyici ve yağsız doku.

Kullanım: Tüm cilde sabah ve/veya akşam uygulayınız. Komedojenik değildir. Mükemmel bir makyaj bazı oluşturur.

Başta belirtmem gerekiyor ki bu krem akneye eğilimli karma veya yağlı ciltler için uygun. Benim de cildim yağlı olduğu için uzun süredir kullanıyorum. Sabah ve akşam yüzümün problemli bölgelerine uyguluyorum. Aslında yüzün tümüne uygulanabilir fakat yüzümde bazı bölgelerde hiç problem olmadığı için o kısımlara uygulamayı tercih etmiyorum. Sabahları ise makyajımı yapmadan önce makyaj bazı olarak sürüyorum çoğu zaman. Düzenli kullanım sonrasında benim cildimde sivilce oluşumunun ve siyah noktaların azalmasına yardımcı oldu. Yapısı çok katı değil, hatta oldukça akışkan. LRP Posay ürünlerini genelde çok severek kullanıyorum ama Effaclar Duo'un yeri ayrı. Her zaman eski bir dost gibi :) Her zaman yanımda.. Çantamdan hiç ayırmadığım bir ürün. Sizin de böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa denemenizi tavsiye ederim. Fakat uyarmam gerekiyor ki kullanmaya başladığınız zamanlarda sivilcelerinzde artış olursa hiç panik yapmayın, bu kremin etkisi, hepsinin dışarı vurmasını sağlıyor, sonrasında hepsi geçiyor zaten. Fiyatına gelince birçok online farklı farklı olsa da 40 tl civarında. 40 ml'lik bir ürün olmasına rağmen oldukça bereketli.













Bu kremi daha önce kullandınız mı? İhtiyacınız var mı böyle bir kreme, denemeyi düşünür müsünüz?

3 yorum:

audrey dedi ki...

aslında oğluma alsam iyi olur ben de arada kullanırım lazım oldukça..

Unknown dedi ki...

t bolgem yaglı sadece arada sorun olrsa oralarda oluyor o yüzden deneyebilirm diye düşünüyorum.
teşekkürler

Unknown dedi ki...

Kremi sürdükten sonra yıkıyormusunuz acil cevap yazarmısınız