11 Aralık 2013 Çarşamba

Urban Decay Vice 2

Uzun zamandır istediğim ve elime geçer geçmez aşık olduğum bir far paletini anlatmak istiyorum size. Urban Decay Vice 2.. Malum Urban Decay markasının çok sınırlı sayıda ürünü satılıyor ülkemizde, Vice 2 ise yeni çıkan paleti. Ülkemizde satılmadığı için de ya yurtdışına giden birinden istemek gerekiyor ya da ülkemize gönderim yapan sitelerden almak. Ben büyük bir risk alıp Beautybay sitesinden sipariş verdim, risk aldım çünkü kozmetiklerde gümrükte çok sıkı kontroller olabiliyor, üstelik koskoca bir paletin ta Amerika'dan hasarsız bir şekilde gelmesi de çok kolay değil. Neyse ki hiçbir engele takılmadan bu güzel palet bana ulaştı :)

İçinden birbirinden güzel, birbirinden şahane tam 20 farklı renk var. 2 tanesi mat diğerleri ışıltılı. Maviden yeşile, pembeden siyaha her renk var diyebilirim. Bu palet varken farklı göz farlarına gerek bile kalmayabilir. Fotoğrafları çektikten sonra birkaç tanesini denedim işte farlarla ilgili yorumlarım;

Pigmentasyon: Kesinlikle 10/10 (10 üzerinden 10), palette renkler nasıl görünüyorsa sürüldüğünde de birebir aynısı elde ediliyor

Kalıcılık : 10/10, hepsi de inanılmaz kalıcı, bir de far bazıyla uygulandı mı çok uzun süre kalıcılığını koruması işten bile değil

Sürülüşü: 10/10, kadifemsi bir yapısı olduğu için sürülüşü inanılmaz rahat ve keyifli

Tüm bu güzel özelliklerinin yanında bence artı özellikleri kocaman aynası, çift taraflı fırçası ve kutusunun üzerindeki mücevher güzelliğindeki yazı. Kesinlikle çok şık bir kutusu var. 

Peki bu paleti herkese tavsiye eder miyim? Hayır. Çünkü içinde sadece 2 mat göz farı var, mat renklerden hoşlananlar için kesinlikle uygun değil. Üstelik yoğun pigmentli yapısı nedeniyle çok abartılı bulanlar olabilir. Evde çok fazla çeşit göz farım var, artık değişiklik istiyorum derseniz şiddetle tavsiye ederim, içinde çok orjinal ve güzel renkler var. Hele bir blogger'ın kesinlikle sahip olması gereken bir palet bence, ne makyajlar yapılır bununla :)

















Birkaç rengi size göstermek için denedim.








Bayıldığım renklerden biri Voodoo oldu.. Şahane bir mor..





Devasa aynası da çok pratik.




Ben bu palete bayıldım ve en kısa sürede makyaj denemelerine başlamak istiyorum. Birbirinden renkli makyajlar yaparım ki ben bununla :)

7 yorum:

audrey dedi ki...

şahane hatta şahane ötesi ama aklımda o kadar çok almak istediğim palet var buna sıra gelecek mi bilmiyorum güle güle kullan canım :-))

Unknown dedi ki...

çok ama çok güzel gerçekten
güle güle kullan ;)

ilknurundunyasi dedi ki...

yeşil ve kahve süper duruyor:) güle güle kullanın..

Unknown dedi ki...

Sağol canım :) önce buna bir şans ver derim şahane renkler var bir bloggerın mutlaka alması lazım :)

Unknown dedi ki...

Çook teşekkür ederim :)

Unknown dedi ki...

Gerçekten çok güzel görünüyor. Ben de istiyorum:)

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Mor ve yeşil gerçekten şahane gözüküyor güle güle kullan..;)
sevgiler