7 Ocak 2013 Pazartesi

2013 yılında nasıl şapkalar moda??

Kar lapa lapa yağmaya başladı, kafamızı camdan uzatsak buz kesiyoruz hemen, şapkasız, beresiz dışarı çıksak çok üşüyoruz. E o zaman hemen farklı farklı şapkalar, bereler almanın zamanıdır.. Hazır indirimler de tüm hızıyla başlamışken.. Size yakışan rengi bulup, bunlar gibi bir seçebilirsiniz.. Ya da..
















Ya da son aylarda popüler olan keçe şapkalardan yana kullanabilirsiniz tercihinizi..
















Daha da olmadı, ben çok üşüyorum, daha fazlası lazım bana derseniz buyrun sizin için uygun olan modeller de bunlar sanırım :)



9 yorum:

mnt dedi ki...

tuylu olanlara bayıldım !

mnt dedi ki...

buarada şu asadakı robot sey yorum yazmayı zorlasdırıyor ona bı el at ısdersen ozaman herkez daha kolay yorum yazar dıe dusunuorm ;))

Unknown dedi ki...

ben de bayıldım, sıcacık olur onlarla..

Unknown dedi ki...

tavsiyen için teşekkürler mnt. biraz değiştirdim,tam olarak nasıl bir zorluk yaşadığını yazarsan daha çok yardımcı olabilirim :)

mnt dedi ki...

yorum yazarken aşagıda harflerı dogru yazın falan dıyor sayı ve harf vardı zor gozukuyor harflerde ugrastırıcı sanırım suan duzelmıs :D

Unknown dedi ki...

Süper o zaman sevindim. Uyarin icin tesekkürler :)

mnt dedi ki...

bu sekılde daha guzel hemde yorum butonu hemen cıkıverıyor yoksa ıkı saat sayfayı ac tekrar anasayfaya gerı don daha zor oluyordu :D
bende sevındım kırsten başlıgına bır yorum daha bırakmıştım bılgıne ya sılındı ya gormedın ..:/

Şevval dedi ki...

1 havalardan buldum blogunu. Çok güzel bir blog ilgi alanlarım arasında. Şapkalar da çok güzel. Ellerine sağlık post için :)

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim Şevval, beğenmene sevindim :)Bundan sonra bloguma beklerim o zaman :)