27 Ekim 2013 Pazar

Bakır ve yeşilin muhteşem uyumu..

Hiç makyajınızda bakır ve yeşili bir arada kullanmayı denediniz mi?? Denemediyseniz belki bu postu okuduktan sonra beğenirsiniz ve bir gün denemek istersiniz ;) Bugün siz göstereceğim makyaj kesinlikle çok ağır bir makyaj değil fakat günlük kullanım için de uygun olduğunuz söyleyemem :) Bence daha çok bir davete, nikaha, düğüne falan giderken, özellikle siyah bir elbise ile hoş durabilecek bir makyaj.. Bakalım neler yapmışım..



Kullandığım ürünler.. Hema markasının bakır tonlarında allığı.. Maybelline Fit me fondöten, Yves Rocher yeşil göz farı.. Bourjois pudra.. Benefit Gimme Brow kaş jeli.. Sleek Make up far paleti.. The Balm Balmjovi palet.. Maybelline Fit me concealer.. MAC Paint Pot Painterly.. Maybelline Fit me stick fondöten.. Smashbox aydınlatıcı baz.. Guerlain maskara.. Yves Rocher göz kalemi..







Sleek Makeup paletinden alttaki iki kahveyi göz kapağına kullandım. Üsttek bakırı ise alt kirpik diplerine uyguladım.





Gölgeleme yaparken de Balmjovi paletinden Lead Zepplin rengini ve Yves Rocher'in yeşil farını kullandım..







Hema bakır tonlarında bir allık kullandım.. Pigmentasyonu inanılmaz iyi olduğu için çok çok az miktarda kullanmaya özen gösterdim..







Dudaklarımda ise farklı bir şey denedim bu kez.. Bu kadar güzel duracağını tahmin etmeden :) Inglot'un kızıl-kahve tonlarında rujunu tüm dudağa uyguladım..







Too Faced'in dudak paletinden ışıltılı rengi ile tüm dudağın üzerinden geçtim..






Veee sonuç..























Bu renklerle hiç makyaj yaptınız mı/yapmayı düşünür müsünüz?? Yorumları bekliyorum ^_^



Bu arada Bumerang 2013 ödüllerinde "En çalışkan blog" kategorisinde aday oldum, desteklerinizi rica ediyorum.. Aşağıdaki linkten tamamen ücretsiz oy verebilirsiniz. Oylarınız benim için çok önemli :)


13 yorum:

Unknown dedi ki...

bu makyaj sana müthiş yakışmış şekerim... bayıldım..

Adsız dedi ki...

Harika harika harika :)

Adsız dedi ki...

Dudaklarını bu kadar patlatmak yerine nude tonlarda bir rujla kullansaydın bence daha güzel olabilirdi. Ama yine de beğendim. Eline sağlık.

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim ebrucum beğenmene sevindim ;)

Unknown dedi ki...

Sağol canım :)

Unknown dedi ki...

Ben de ilk olarak nude tonlarda düşünmüştüm ama biraz iddialı olsun dedim :) teşekkür ederim yorumun için

kumralkizdan dedi ki...

Harikasin!

Unknown dedi ki...

Çok teşekkürler :)

Unknown dedi ki...

Çok güzel bir teniniz var. Ve ben ten makyajınızı çok beğeniyorum. çok sadece ve duru gözüküyor. Göz makyaj renkleride çok hoş olmuş. Acaba eyeliner ı biraz daha uzatarak yani kuyruk yaparak o buğusu daha mı güzel olur du? o aşama yarım gibi göstermiş sanki. bu arada sizi Victoria Beckham a çok benzetiyorum. onun tarzı makyaj ve saç modelleri bence çok daha güzel yakışır diye düşünüyorum. bir aklınızda bulunsun derim;)

Unknown dedi ki...

Çok hoş durmuş gerçekten :) Uygun bir zamanda buna benzer bir makyaj yapabilirim fikir ve paylaşım için teşekkürleeer :)

Unknown dedi ki...

Yorumun için teşekkür ederim :) eyelinerı bu şekilde kullanmayı tercih ediyorum genelde kirpikleri daha dolgun gösteriyor. Ama arada senin dediğin gibi de kullanıyorum :)

Unknown dedi ki...

Beğenmene çok sevindim, yaparsan bana da fotoğraf göndersene merak ederim :)

Unknown dedi ki...

çok ama çok güzel!