31 Ekim 2013 Perşembe

BEYU Catwalk Star Eyeshadow

Almanya'nın en güzel markalarından biri olan Beyu'yu mutlaka duymuşsunuzdur. Köln'de Douglas mağazasında bu güzel markanın birbirinden şahane ürünlerini görünce kendimi nasıl tuttum hala inanamıyorum, sadece bu üçlü farı alıp çıktım.. İyi ki de almışım, birbirinden güzel makyajlar yaparım ki ben bu renklerle :) Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 14 euroydu.. Farın kadifemsi bir yapısı var, pigmentasyonu şahane, sürümü inanılmaz yumuşak, kalıcılığı da çok iyi.. Kısacası bir fardan beklenen tüm ihtiyaçları karşılıyor.. Renkler de fotoğraflarda göründüğü gibi birbirinden güzel..










3 renk de normalde severek kullandığım tonlarda.. Pigmentasyonda güzel olunca bu farları sık sık kullanır oldum..







Yakında bu farlarla bir makyaj yapmayı planlıyorum.. Nasıl beğendiniz mi renklerini?? Beyu'nun başka ürünlerini kullandınız mı?

5 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba,renkleri çok beğendim hem gündüz hemde gece kullanılabilinir,eminim çok güzel bir makyaj yaparsın bu ürünle benim beyu dan bir tane seninki gibi 3 lü farım var onuda bi kaç yıl önce almıştım hala kullanırım ara ara pigmentasyon olarak güzeller sevgiler...

Büşra Kızgın dedi ki...

Renkler cok güzel gürünüyor gule gule kullan :)

makyajlı kareler dedi ki...

Gule gule kullan canım. Beyu nun daha önceden bende bir farı vardi cok severek kullanmıştım. Rekleri çok güzelmiş

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Beyunun ürünleri inanılmaz!dediğin gibi gerçekten pigmentasyonu çok çok iyi.ben tekli ikili sekizli farları mevcut:)ayrıca cat walk serisinin rujları çok başarılı.pudrası fena değil fakat özellikle favorim allıkları!beyu ayrıca gıda boyası ile renklendirilen ender markalardan sonuç olarak :)şiddetle tavsiye ediyorum!!!!Bende blogumda Beyu ile ilgili deneyimlerimi aktardım.Seni de beklerim.
http://informal-nha.blogspot.com/