5 Ekim 2013 Cumartesi

Doğal tonda rujlar arasında iki favorim.. NARS Dolce Vita ve MAC HotTahiti..

Siz de benim gibi çoğu zaman doğal tonlarda rujlar sürmeyi mi tercih ediyorsunuz? Arada sırada farklı renkli rujları kullanmayı sevsem de doğal tonlarda rujlar her zaman kurtarıcım.. Bugün de size çok güzel iki rujun karşılaştırmasını yapmak istiyorum.. Gerçi ikisini de kullanırsanız pişman olmazsınız ama ben yine de bir karşılaştırayım :)


Yıllardır vazgeçemediğim ürün ise NARS'ın bence en güzel kalem ruju "Dolce Vita".. Rengi çok doğal, güzel bir dudak rengi diyebilirim. Sürülüşü çok rahat, ipeksi bir yapısı var ve mat bitişli.. O kadar doğal duruyor ki, sanki hiçbir şey sürülmemiş sadece dudaklar hafif renklenmiş gibi..

İkinci ruj ise MAC "Hot Tahiti".. Ambalajında baktığınızda koyu bir kırmızı gibi gelse de sürüldüğünde inanılmaz güzel bir dudak rengine dönüşüyor. Hafif ışıltılı bir bitişi var.. Dudakta kalıcılığı gayet iyi, dudakları kurumuyor.. NARS Dolce Vita'dan sonra kesinlikle en favori rujum olacak gibi görünüyor..












Soldaki NARS Dolce Vita, sağdaki MAC Hot Tahiti..












MAC Hot Tahiti








NARS Dolce Vita..






Sizin doğal tonlarda rujlarda favorileriniz neler? Bahsettiğim rujları daha önce kullandınız mı?? Yorumları alayım :)

2 yorum:

emel dedi ki...

bu çook guzel çok yakısmıs kesınlıkle

Adsız dedi ki...

An itibarıyla Hot Tahiti'yi almayı düşünüyorum, ama çok açık mı karar veremiyorum. Ben siyah saçlı, koyu kahverengi gözlü ve beyaz tenli klasik Türk tipiyim ve en koyu rujları bile kaldırıyor yüzüm, yeter ki pembe alt tonlu olsun. Ama açık ruj yakışmıyor. Fakat sanırım Hot Tahiti o kadar da açık değil, günlük hayat için ideal bir tonda.

Benim favori günlük rujlarım MAC Brick-O-La, Lancome "Rose Nature" (11), Loreal "Radiant Plum".