7 Şubat 2014 Cuma

Flormar Super Matte "210" numara ruj

Bugüne kadar Flormar rujlara hiç şans vermediğimi itiraf etmek istiyorum. Ta ki Super Matte serisinin bu rujunu bir arkadaşımda görene kadar. Arkadaşımın dudağında duruşunu o kadar beğenmiştim ki koşarak aldım, fakat bendeki duruşunu çok beğenmediğimi söylemem gerekiyor. Çok koyu bir bordo, hatta biraz da kahverengiye dönük bir renk. Ben uygularken çok yoğun sürdüğüm için koyu göründüğüne bakmayın, daha hafif uygulandığında çok daha hoş dudak renginin koyusu gibi duruyor. Rujun yapısını beğendim, sürülüşü kolay, dudağı çok fazla kurutmuyor, kalıcılığı da iyi. Mat bir seri olmasına rağmen biraz parlak bitişli bir ruj olduğunu belirtmemde fayda var. Yani bir Golden Rose'un Velvet Matte serisi gibi mat değil kesinlikle. Aldığım günden beri çok fazla kullanmadım, nedense çok fazla elim gitmiyor kullanmaya. 

Fiyatını çok net hatırlamıyorum ama 12 tl civarındaydı sanırım. Bu tonlarda bir ruja ihtiyacınız varsa belki bir şans verirsiniz. 










Flormar rujlar konusunda siz ne düşünüyorsunuz? Memnun kaldığınız rujları oldu mu?

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben de flormardan hiç ruj almadım şu zamana kadar hep önyargılıyım ama bu renge bayıldım ! Bi de bir şey soracağım kalıcılığı nasıl ?

Unknown dedi ki...

Bende bu seriden farklı bir rengi var ve oldukça mat renkten renge değişiyor yapısı sanırım..

Poine PA dedi ki...

Son zamanlarda ruj konusunda gayet başarılı buluyorum Flormar'ı :) Bence sendeki duruşuda gayet güzel canım güle güle kullan :)

Unknown dedi ki...

Kalıcılığı gayet başarılı canım, denemelisin

Unknown dedi ki...

Renge göre değişiyor demek ki

Unknown dedi ki...

Evet oldukça geliştirdiler kendilerini, teşekkür ederim :)

dlkbrcn dedi ki...

Güzel l

gırla fikir dedi ki...

durdukça daha matlaşıyor mu, bana biraz parlak gibi geldi, fotoğraftan mı acaba öyle görünüyor