12 Mayıs 2014 Pazartesi

The Balm Cindy-Lou Manizer Aydınlatıcı

Nihayet uzun süredir beklediğimiz The Balm markasının meşhur ikilisi Mary-Lou ve Betty-Lou'nun kardeşleri Cindy-Lou da ülkemizde satışa çıktı! Bu aydınlatıcıyı o kadar merak ediyordum ki yurtdışından bile sipariş vermeyi düşünüyordum. Aslında Mary-Lou en sevdiğim aydınlatıcılarımdan, fakat Cindy-Lou'nun şeftali rengini gördüğümden beri sürekli aklımda. 

Rengi o kadar hoş ki hem aydınlatıcı hem allık olarak kullanmak mümkün. Hatta özellikle bahar ve yaz ayları için daha uygun bir allık düşünemiyorum. Cindy-Lou'yu aldığımdan beri başka allık kullanmıyorum diyebilirim. Yanaklara çok hafif bir şeftali rengi ve ışıltı veriyor. Bronzlaştırıcı ile birlikte kullanıldığında ise şahane oluyor.

The Balm ürünlerini Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. Normalde bu aydınlatıcının fiyatı 50 tl, fakat ben anneler günü indiriminden faydalanarak 25 tl'ye aldım.

The Balm ürünlerinin ambalajlarına söyleyecek söz yok zaten, Cindy-Lou da aynı şekilde şipşirin bir ambalaja sahip. Üstelik bu aydınlatıcılar o kadar bereketli ki kullan kullan bitmiyor.










Bundan sonra favori aydınlatıcım belli oldu! Sizin favori aydınlatıcınız hangisi?

6 yorum:

TipikTerazi dedi ki...

Gerçekten güzelmiş güle güle kullan Aylincim ama ben İzmirde bulamadım malesef :( Benim şu aralar en favori aydınlatıcım Benefit What's Up.Bayılıyorum onun rengine ve yarattığı görüntüye...

audrey dedi ki...

alsammı almasammı diye kararsız kaldıktan sonra almadım bunu ama aklımda da kaldı yani allık olarak düşünmüştüm ben de.. neyse bayram indirimi falan denk getirip alırım nasıl olsa.. güle güle kullan..

Unknown dedi ki...

ahh ahhh ben indirimn 2. günü gttım kalmamıstı the balmı komple boşaltmıslardı :((( kısmet sıradakı ınrıme hıc bısey almayıp sadece the balm alıcam ve grtaısın kappısında yatacgım :)) hahah

Memyselfandmakeup dedi ki...

mary lou ve betty lou nun ortası en kullanışlı olanı bu bence..

memyself-makeup.blogspot.com.tr

Unknown dedi ki...

Gerçekten çok hoş doğal durmuş. Bu indirim kaçtı bir dahaki indirimlerde aklımda olacak :)

Unknown dedi ki...

aaa ben nası eksik kalmışım böyle bir blogtan yahuu hemen takipçin oluyorumm şekerim..ben de beklerim :)