9 Nisan 2013 Salı

Beyaz jean'i olmayan var mı??

Mutlaka hatırlıyorsunuz geçen yaz da çok modaydı beyaz jeanler.. Eminim birçoğunuz çoktan koleksiyonunuza katmışsınızdır bir tane :) Ya da benim gibi bütün yaz "almalıyım almalıyım" diye etrafta dolanıp alamamış da olabilirsiniz :) O zaman size iyi haber bu yıl çok daha fazla görmeye başlayacağız bunlardan..

Aslında biraz da ürkütücü değil mi beyaz jeanler? Yani ne bileyim daha farklı renkte bir jean giymek daha kolayımıza geliyor sanki, daha risksiz ;) Tabi biraz da kumaşın yapısına bağlı.. Yani orta kalınlıkta bir beyaz kumaş daha rahat olabilirken, çok ince beyaz bir kumaştan yapıldıysa tayt gibi olup biraz cesaret işi oluyor maalesef.. Yani bu durumda içine giyilen iç çamaşırı büyük önem taşıyor.. 

Siz siz olun beyaz jean almayı aklınıza koyduysanız bile çok ince olanlar tercih etmeyin, çoğu zaman hiç hoş bir görüntü olmuyor emin olun..

Hadi benden size ilham almanız için birkaç örnek :)






















Fotoğraflar: Pinterest

6 yorum:

Rapunzeliçe dedi ki...

Benim hala yokkk:( cesaret edemedim daha:(

Unknown dedi ki...

Sen de benimle aynı duyguları paylaşıyorsun demek ki :)

beggummy dedi ki...

Gerçekten çok kullanışlı.Her şeyler kombinlenebiliyor ve gece gündüz hatta işe giderken bile giyilebiliyor.Bence süt beyazı değil de çok hafif giriye veye kreme kaçan tonları daha güzel.

Unknown dedi ki...

Haklısın canım bembeyaz çok çiğ durabilir..

Aquaris Blog dedi ki...

benım yok ve almalıyım sanırım
aslında buz mavısı olup yıkanmaktan beyazlamaya doğru gıden var
yüksek sıcaklıkta yıkayalım barı de açılsın ıyıce rengı :D

Unknown dedi ki...

Aslında birazcık da çamaşır suyu eklersen işin daha kolay olur :)