24 Nisan 2013 Çarşamba

Göz makyajında "Nude" nasıl olur??

Göz makyajlarının yoğunluğunu bir tık daha azaltma zamanı hanımlar, ne dersiniz? Havalar da iyice ısınmaya başlamışken yoğun makyajlar yaparak cildimizi yormanın bir anlamı yok.. Özellikle sade göz makyajı hafif makyajın olmazsa olmazı.. Peki gözlerde "nude" tonlu farlar nasıl kullanılır acaba?? 

Farın ışıltılı veya mat olması tamamen sizin tercihiniz.. Fakat göz makyajının belirgin ve dikkat çekici olabilmesi için ilk şart çok güzel bir ten makyajının olması.. Sonrası kolay, ışıltılı veya mat bir göz farını göz kapağına uygulayın, siyah bir göz kalemini de üst kirpik çizgisine sürün.. Kirpikleri hacimli gösteren bir rimel de uyguladınız mı işlem tamam.. Daha yoğun bakışlar isterseniz de takma kirpik kullanabilirsiniz.. Nude bana göre çok iddiasız biraz daha belirgin olsun derseniz de şeftali tonlara dönük bir far tercih edebilirsiniz.. En önemli detay ise göz pınarlarının kenarına ışıltı verecek beyaz tonlarında bir farı dokundurmak.. Bu dokunuş bakışlarınızı aydınlatacak..

Hadi bir kaç farklı "nude" tonlarda makyaj bakalım.. Son fotoğrafa dikkat..














Hafif şeftaliye kaçan bir ton..





Nude iyidir hoştur da siz siz olun hem gözünüze mat tonlarda bir far uygulayıp, dudağınıza da mat nude bir ruj sürmeyin.. Yoksa beyaz leblebi yemiş izlenimi yaratmanız kaçınılmaz :))







Photos: Pinterest

6 yorum:

beggummy dedi ki...

İlk fotoğraftaki hatuna ve makyajına bayıldım.Bunları paylaşıp moralimizi bozmayalım lütfen :D

Unknown dedi ki...

Niye moralin bozuluyor güzelim ya, biz de onun gibi makyaj yapsak böyle görünürüz ki ;)

Aslı dedi ki...

ben de en çok bu tarz makyajları seviyorum gözlerde. şampanya rengi bir far ya da belki hafif bronz, üzerine bir eyeliner, rimel.. tamamdır :)
Bana da beklerim..
http://guzellikneferi.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Ne güzel hep doğal makyajlar yapıyorsun demek ki :) hemen bakıyorum bloguna

sena zeyrek dedi ki...

pazar günü makyajı diyorum ben bu nude tonlara :D
http://nypdsena.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

ben bu cillerle böyle makjaz yapamam yaptıramam:(