11 Nisan 2013 Perşembe

Kahverengi gözler için doğal makyaj..

Sürekli göz makyajı tarzımı değiştirmeyi sevsem de asla vazgeçemediğim bir makyaj var, o da bu.. Bu makyajı yaptığımda o kadar doğal duruyor ki sanki birkaç yaş daha küçük hissediyorum kendimi :) Tabi ben bu resimdeki kadar koyu uygulamıyorum hem far hem eyelinerı.. Nasıl yapıyorum peki??

Önce göz kapağıma mat beyaz bir far uyguluyorum, ben bu makyajda aşağıda gördüğünüz Inglot'un farını kullanıyorum.. İki rengi de muhteşem.. Öncelikle göz kapağıma mat beyaz farı sürüyorum. Göz kapağı kıvrımının üst tarafına şeker pembe bir farı uyguluyorum. Siyah eyelinerı üst göz kapağında kirpik diplerine uyguluyorum ama kesinlikle bu kadar kalın değil kesinlikle.. Bu makyajda alt kirpik diplerine de pembe fardan uygulamışlar ama ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kaş kıvrımına da buradaki mat beyaz far yerine hafif simli kırık beyaz bir far uygularsanız çok güzel olur.. Son olarak da üst ve alt kirpiklere maskara sürerseniz makyajınız hazır.. Belki de takma kirpik kullanmak istersiniz, o da mükemmel olur..












Beğendiniz mi bu göz makyajını? Uygulamayı düşünür müsünüz?

5 yorum:

Leman dedi ki...

Pek doğal olmamış sanki canımcım :) ama çok güzel bir makyaj olmuş tbrkler ;)

Unknown dedi ki...

Zaten bunun doğal olduğunu ben de düşünmüyorum ki :) yazıda da belirtmiştim far daha hafif sürüldüğünde ve eyeliner da az kullanılırsa doğal duruyor..

Leman dedi ki...

evet haklısın ozaman daha doğal olacaktır :) Başlığında doğal yazdığı için dedim

Makyaj Ürünlerim dedi ki...

Benim bloğumda yayınladığım makyajlar da pek doğal değil.:)) Ama ben doğal makyajın değil asıl bu tür makyajların öğrenilmeye çalışıldığını düşünüyorum. Göz üstüne ten rengine uyan bir far çekmek ve rimel sürmek de doğal ve şık oluyor. Ama böylesini herkes yapamaz. Güzel olmuş... Bu arada ben de bloğuma beklerim.
http://makyajurunlerm.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Hemen ziyaret ediyorum blogunu ;)