25 Nisan 2013 Perşembe

Kuğu gibi gelin olmak isteyenlere..

Düğün mevsimi çoktan açıldı.. Gelin adaylarının gelinliğe karar verme sürecinin ne kadar sancılı olduğunu biliyoruz.. Düşünsenize beğendiğiniz model ayrı, size yakıştığını söyledikleri model ayrı, gelinlikçinin dikmek istediği ayrı.. Tam bir kafa karışıklığı.. Bildiğime göre genelde kadınların gelinliklerinde seçtikleri model %90 ihtimalle ilk beğendikleri model oluyormuş.. Ona göre beğenmeden önce bir daha düşünün derim :)

Herkesin gelinlikte tercihi farklı farklı oluyor.. Bazıları eteği çok kabarık olsun, bazısı düz olsun der.. Kimi der ki benim ki full dantel olsun, diğeri de benimki dümdüz dantelsiz olsun der.. Kimi duvağını upuzun  ister, kimi kısacık olsun der.. Önemli olan vücut tipine göre gelinlik seçebilmek.. Mesela kısa boylu bir kadın ne kadar beğense de çok kabarık bir etek tercih etmemeli gelinliğinde.. Kesinlikle boyu çok daha kısa gösteriyor.. Ya da omuzları geniş herkese straplez modeller yakışmıyor falan.. Bu liste böyle uzayıp gider.. Önemli olan vücudunuzu iyi tanımanız, güvenebileceğiniz bir gelinlikçi bulmanız ve gerçek fikrini çekinmeden söyleyebilecek kişilerle provalara gitmeniz.. Gerisi kolay :)

Diyelim ki bir çok gelinlik baktınız fakat sizinkinin farklı bir model olmasını istiyorsunuz.. O zaman size birkaç orjinal model göstermek istiyorum.. Bu modeller biraz gösterişten uzak ama yine de çok şık.. Kesinlikle kabarık etekleri yok fakat kuğu gibi görünmek isteyenler için biçilmiş kaftan.. Hadi bakalım neler varmış..






















Photos: Pinterest

3 yorum:

bademlebuduk dedi ki...

modeller de ne güzel ne giyseler yakışır doğrusu ...

Zen dedi ki...

Hepsi cok guzeller.. sondan bi onceki bi davette bile giyilebilir bence :)

http://bazenar.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Kesinlikle haklısın çok şık bir gece elbisesi olur..