29 Ekim 2013 Salı

Saç ve yüz bakımı favorilerim..

Sürekli farklı ürünler tanıtıyorum size ama aralarında vazgeçemediklerim neler?? Zaman zaman bununla ilgili e-mail ve mesajlar alıyorum.. Ben de son zamanlarda en çok kullandığım ürünleri paylaşmak istedim sizinle.. 3 saç ürünü, 3 tane de yüz bakım ürünü paylaşıyorum..









Soldan sağa..

Activar'ın yüzüme çok çok iyi gelen ve cildimin yenilenmesini sağlayan mucizevi nemlendiricisi.. Detayları okumak için TIK TIK.

La Roche Posay Effaclar yüz temizleme jeli.. Birçok temizleme ürünü kullandım ama yıllardır dönüp dolaşıp Effaclar'a geliyorum nedense.. Yapısını çok seviyorum, cildimi de çok iyi temizliyor.. LRP ürünlerini zaten çok seviyorum..

L'occitane Shea butter gentle toner.. Cildimi temizledikten sonra bile bu tonikle üstünden geçtiğimde yeterince temizlenmemiş olduğunu görüyorum.. Asla vazgeçmeyeceğim bir ürün.. Detaylar için TIK TIK.







Gliss sıvı saç kremi.. Çeşidinin ne olduğu hiç önemli değil ama sıvı saç kremleri cidden hayat kurtarıyor.. Detaylar için TIK TIK

Klorane kuru şampuan.. İnce telli ve dipleri çabuk yağlanan saçlar için cankurtaran.. Bayılıyorum bu ürüne.. Detaylar..

Phyto Günlük nemlendirici krem.. Bu ürün de şahane.. İnce telli ve söz dinlemeyen saçlar için çok iyi geliyor..
TIK TIK





Benim favorilerim bu şekilde.. Sizinkiler neler?? Bu ürünlerden daha önce kullanıp memnun kaldığınız oldu mu?? Yorumlarınızı merak ediyorum ^_^


3 yorum:

ben-ce dedi ki...

activar kremi ben de merak ediyorum:)

gulcinszn dedi ki...

glıss kullananlar memnun mu bende merak ediyorum :)

Unknown dedi ki...

Klorane kuru sampuanın nereden temin edebiliriz :)