2 Nisan 2013 Salı

Diadermine Arındırıcı Peeling..

Siz de benim gibi peeling kullanmayı sevmiyorsanız sizi fikrinizi değiştirecek bir ürün ile tanıştırmak istiyorum.. İçerdiği deniz kumu tanecikleri ile bu ürün kalbinizi çalacak :) Haftada 1 ya da 2 kez uyguluyorum bu ürünü.. Yüzümü hafiftçe ıslatıp azıcık bundan alıp yüzümü nazikçe ovalıyorum.. Sonra da ılık su ile iyice temizliyorum.. Sonuç mükemmel.. Hani bebeklerin cildi yumuşacık ve pamuk gibi olur ya, bunu uyguladıktan sonra ben de aynı şeyi hissediyorum.. Bu arada aklınıza içinde deniz kumu var, cildimi tahriş eder falan gelmesin.. Benim cildim inanılmaz hassastır, dokunsam kızarar o derece fakat bu ürünün herhangi bir zararını görmedim..

İçeriğindeki beyaz çay ve ginseng özleri de cildin rahatlamasını sağlıyor.. Sizin de cildiniz normal veya karmaya dönükse kullanmanızı tavsiye ederim..













6 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben ne zaman peeling yapmaya kalksam mutlaka sivilcelenme problemi yaşıyorum. Ki normalde çok sivilcelenen bi cildim yok. Bu nedenle inanılmaz korkuyorum peeling yapmaktan. Fakat gerektiğini de hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Unknown dedi ki...

Bence bu peelingi bir dene. Normalde ben de çok sevmem peeling yapmayı bana da iyi gelmez ama bu farklı.

nevin dedi ki...

bende hiç peeling yapmayanlardanım yazdıklarınızdan etkilendim denemek isterim alabilirsem inş.

Unknown dedi ki...

Mutlaka denemelisin :)

Merve ünsal's blog dedi ki...

Yeni aldım bu ürünü bundan önce garnier kullanıyordum ama dıadermıne denemek istedim.bisey sormak ıstıyorum siz toniği hangı asamada kullanıyorsunuz.

gul dedi ki...

Ben yeni aldim bugün bu ürünü kullananlar memnunmu