16 Nisan 2013 Salı

Göz rengini ortaya çıkaran makyaj..

Özellikle kahverengi, ela veya yeşil gözler için göz rengini ortaya çıkaracak ve gözlerin daha ışıltı görünmesini sağlayacak bir makyaj önerim olacak sizlere.. Hem de çok basit bir makyaj.. Mavi gözler zaten çok dikkat çekici olduğundan böyle bir makyaja ihtiyaçları yok :)

Evde mutlaka yeşil ve mor renkli farlarınız vardır. Yoksa bile uygun fiyatlı markalardan temin edebilirsiniz.. İsterseniz açık yeşil isterseniz de koyu yeşil bir farı üst göz kapağınıza uygulayın, ben kesinlikle koyu yeşili tavsiye ederim. Çünkü açık yeşili kullanırsanız çok fazla dikkat çekici olabilir.. Yeşil renkli göz farını üst göz kapağınıza sürdükten sonra mor tonlardaki farı ince bir fırça yardımıyla alt göz kirpiklerinin alt kısmına uygulamanız gerekiyor. Bunu bir de mor bir göz kalemi ile desteklerseniz daha kalıcı olacaktır. Bu yeşil-mor tonlarda göz makyajının en klasik olanı, iki rengin birbirine geçtiği çok farklı uygulamalar da var, tercih tamamen size kalmış.. İsterseniz bu makyaja siyah kalem de ekleyip daha dramatik bir görünüm elde edebilirsiniz..

Bakalım farklı uygulama şekilleri nelermiş??

















 





Photos: Pinterest

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Ayy hepsi birbirinden güzel bayıldım...

Unknown dedi ki...

Beğendiysen hemen uygulamalısın :)

Unknown dedi ki...

Bu resimlerin altına bir de kendime yaptığım bir makyajı eklemek istedim:) Onu hatırlattı bana:)Linkini yazıyorum, bakarsan sevinirim:)
http://www.makyajurunlerm.blogspot.com/2013/04/papagan-rengi-goz-makyajm.html

Unknown dedi ki...

Seninki de çok güzel olmuş :) valla tam papağan makyajı..

Unknown dedi ki...

varsın göz rengim belli olmasın:) hayatta sürmem böyleee renklerr yeşiller morlar havada uçuşuyoo :D