7 Nisan 2013 Pazar

NYC #162 Sugar Sprinkles oje

NYC ojelerin Watsons'larda satılmaya başladığını duyunca çok merak ettim ve bakmaya gittim. Tabi ki bakmakla kalmadı :) Öncelikle söylemeliyim ki bu oje markası da bundan sonra kesinlikle favorilerim arasına girecek.. Amerikalı oje markaları cidden çok iyi oluyor, China Glaze de öyle mesela.. Bu ojenin yapısı çok güzel, fırçasının şekli sürülmeyi kolaylaştırıyor, kalılcılığı çok iyi üstünden 2 gün geçmesine rağmen kesinlikle soyulmadı, renkleri de çok güzel.. Bu fiyata daha yüksek fiyatlı ojelere yakın bir performans gösterdiğini söyleyebilirim.. Fiyatı 5 tl civarındaydı sanırım. Sizde NYC markasının ojelerini merak ediyorsanız mutlaka Watsons mağazalarına uğrayın..

Bu renk ise üzerinde french yazmasına rağmen french manikür için biraz alıştığımız renklerin dışında bir renk.. İçinde ışıltılar olan hafif bir pembe.. Işıltılı dediğime bakmayın kesinlikle bu ışıltılar dikkat çekici bir yoğunlukta değil, fotoğraflardan da görebilirsiniz zaten.. Sadece pembe rengi sıradanlığını ortadan kaldırıp biraz hareketlilik katmış..












Nasıl beğendiniz mi bu rengi? Koleksiyonunuza kaymayı düşünür müsünüz :)

4 yorum:

Aquaris Blog dedi ki...

parlak diye pas vermemiştim ama bu yazıdan sonra düşünebilirim sanki

Unknown dedi ki...

Bir şans ver bence de ;) emin ol hiç parlak durmuyor..

Unknown dedi ki...

Nyc ojeleri git gide gözümde güzelleşiyor.Bu da bunlardan biri olduu :) Sana da çok yakışmış canımm sağlıklı görüntüsü harika

Unknown dedi ki...

Canım çok sağol :) evet ya cidden çok güzel renkleri var. Bu rengi dene mutlaka..