27 Nisan 2013 Cumartesi

Taylor Swift'i sevsek mi sevmesek mi??

Taylor Swift ile ilgili birşeyler duydunuz mu bilmiyorum ama, birazdan söyleyeceklerim ilginizi çekebilir.. Kendisi 1989 doğumlu yani sadece 24 yaşında ve 30 yaşın altında olan dünyanın en zengin müzisyeni.. Country müzik kariyerine 14 yaşında başlamış ve bugünlere gelmiş Amerikalı güzel.. Tabi ki benim onu yazmamın sebebi ne kadar kazandığı değil, çünkü burası bir güzellik blogu değil mi ama :)

Ben bu kızın tarzını çözemedim!! Yani bazı fotoğraflarda inanılmaz masum duruyor, bazılarında ise tam bir dişi.. Aslına bir kez daha baktım da yok ya bu kız en masum fotoğraflarında bile çok sinsi bakıyor :) Yani baksanıza yüzündeki ifadeye, birazdan birisinin kuyusunu kazacak ya da kocasını elinden alacak gibi durmuyor mu?? Sebebi kavisli kaşları veya sürekli olarak aralık duran dudakları olabilir mi acaba? Bu kızı sevsem mi sevmesem mi bilemedim cidden.. Saçlarının kıvır kıvır doğal hali, masmavi gözleri güzel duruyor aslında ama o bakışlar yok mu o bakışlar.. Herşeyi mahvediyor.. 

Siz de ne dersiniz? Sizde nasıl bir izlenim uyandırdı??


























Photos: Pinterest

4 yorum:

Moira M dedi ki...

Ben neye inanamıyorum biliyor musun ? Bir insanın saç rengi nasıl bu kadar muhteşem olabilir !!!

Unknown dedi ki...

Evet çok güzel cidden :)

kitten dedi ki...

ben sevmiyorum, sinsi bakmasının yanı sıra hep aynı renk altın rengi elbiseler giymesi ve hiç risk almaması hoşuma gitmiyor

Adsız dedi ki...

Çok fazla hanım hanımcık olsaydı bu denli dikkat çekmezdi ve ünlü olamazdı belki... Kötü kız gibi olmak çok para kazandırıyor. Erkeklerin de bayıldığı şeydir. Masum görünüşlü hiç de masum olmayan kadın modeli. Kısacası, Taylor Swift işini biliyor :)