5 Nisan 2013 Cuma

Kumsalda nasıl saçlarla salınmak gerek??

Eminim siz de her alışverişinizde tatilde giyerim diye birkaç parça kıyafet atmaya başladınız sepete yavaş yavaş :) Ben de yapıyorum aynısını.. Elbise bakmak için Anadolu yakası Brandium'da açılan H&M'e gittim..Bir de baktım elimde 2 tane penye etek.. Fiyatı çok uygundu ne yapayım sadece 9.95 tl.. Tatilde mutlaka ihtiyacım olacaktır :) Yerin gelmişken bakın eteklerden biri bu..


Tatilde giyilecekler bir şekilde hallolur da şu saçları nasıl yapmak lazım diyorsanız sizlere birkaç tavsiyem var.. Öncelikle çam terebentin, badem yağı, hint yağı vb. yağları karıştırarak saç bakım yağları oluşturup saçlarınıza her hafta en az 1 kez bakım yapmaya başlayın.. Neden mi?? Çünkü tatile kadar saçlarımızın uzaması gerekiyor, hem de uzayabildiği kadar.. Yani baksanıza fotoğraflara.. Sahilde çektirilen fotoğraflarda kısa saçlı kadın yok :) Valla sizi bilmem ama ben bakım yağlarının yanı sıra bir de Biotin hapı kullanmaya başlayacağım. Biotin hapı normalde saç ve tırnaklarda problem yaşayanlara öneriliyor fakat en düşük dozda olanlardan kullanılırsa saçın çok daha sağlıklı ve hızlı uzamasını sağlıyormuş..Çok araştırdım, en sonunda GNC'den alacağım sanırım.. Sizi konuyla ilgili bilgilendiririm :)

Diyelim ki saçlarınız uzun, süper.. Peki ama dalgalı mı?? Dümdüz ise bu sefer de dalgalandırmak için birşeyler yapmak gerek.. Mesela Lush'ın spreyini tavsiye ederim.. Hem hacim sağlıyor, hem de saçın az olan dalgasını bile belirginleştiriyor.. Yazısı burada..

Hadi bakalım hanımlar haftasonu da geldi, saçlara bakım yapma işini hızlandırsak iyi olacak.. Tatile sadece birkaç ay kaldı.. Ne kadar uzasa kar :)

Ha bu arada boyayın demiyorum ama araya hafif ışıltılar attırsanız da hoş olabilir.. Güneşte de açılır, daha hoş bir renk olur.. Hadi  kolay gelsin :)




















Fotoğraflar: Pinterest

3 yorum:

Leman dedi ki...

Ahhh keske gelse o yaz :) takipteyim banada beklerim modalianlar.blogspot.com

JaNJaN dedi ki...

kesinliklee tatilde uzun saç süper gözüküyor ama saçlarım bu aralar biraz sağlıksız oldu :( onlarıda bir düzeltebilirsem yoksa uzunluğu iyi nerdeyse belimde

Unknown dedi ki...

çok şanslısın o zaman.. keyfini çıkar bu yaz :)