24 Nisan 2013 Çarşamba

İçinizi ısıtacak bir parfümle tanışmaya hazır mısınız?

Lush "Last" parfüm..Siz bakmayın onun şişesinin simsiyah göründüğüne, içi rengarenk.. Şişesi siyah ama parfümün rengi kırmızı :) Evet çok ilginç ama öyle.. Bu nedenle bu parfümü doğrudan teninize sıkmanız gerekiyor, kıyafetlerde leke yapma ihtimali var çünkü..

 Bu parfüm Lush bloggerlar buluşması esnasında keşfettiğim ve şu anda bayılarak kullandığım bir parfüm.. (Lush bloggerlar buluşması ile ilgili detaylar için TIK TIK). Siz de parfümde yasemin kokusunu sevenlerdenseniz bu parfüme kesinlikle çok seveceksiniz.. Hatta bu saf yasemin kokusu olduğundan bayılabilirsiniz bile :) Ama bu parfümün sıradan bir yaseminli parfümden daha farklı özellikleri var.. Mesela diğer parfümlerde esansiyel yağ oranı %5 civarındayken Lush'ın parfümlerinde %60 olduğunu öğrendim.. Bu da ne demek? Tek bir sürümünün bile uzun saatler boyu kalması demek..Ayrıca katı parfüm olması ve ambalajının küçüklüğü sayesinde çantanıza atıp çıkabilirsiniz, yanınızda parfüm şişeri taşımanıza gerek yok..Bu arada bu öyle bir parfüm ki kokusunu duyduğum anda içimi bir sıcaklık kaplıyor.. Sürekli koklamaktan kendimi alamıyorum.. Ancak tam kış parfümü olduğunu söyleyebilirim.. Baharda veya yazın kullanmak için çok ağır bir kokusu var..Öğrendiğime göre saf yasemin kokusu olduğundan afrodizyak etkisi de varmış.. Onu bunu bilmem ama kesinlikle favorilerim arasına girdi.. Mutlaka deneyin, şiddetle tavsiye ediyorum.. 

Daha önce de katı parfümü ile ilgili yazımı okumak için TIK TIK.









7 yorum:

Unknown dedi ki...

lush demek benim için mask of magnaminty demek. Ne zaman burnum tıkanır olsa sürerim yüzüme ve sonra burnumu açılmış bulurum. Şu blogger toplantısında benim için erkek parfüm ürünleri de üretmesini istersen sevinirim :)))

Unknown dedi ki...

çok merak ettim hemen bakacağım..Ama katı parfüm mü bu anlayamadım..şişede...Bu arada katılmak istersen ilk çekilişimi yapıyorum...http://www.cosmodemo.blogspot.com/2013/04/veeeeeilk-cekilisimi-yapyorum.html

Unknown dedi ki...

Yok canım bu normal parfüm, katı parfümle ilgili başka bir yazım var. Hemen bakıyorum bloguna :)

Unknown dedi ki...

Erkeklere uygun ürünleri de var, bazı parfüleri unisex zaten. Bir lush mağazasına uğrayıp bakabilirsin ;)

Şebnem Batur dedi ki...

Merhaba Aylin:) evinde gözü gibi baktığı bir yasemin ağacı olan bana Yasemin kokulu parfüm göstermek herhalde kediye ciğer göstermek igib:)))
Farkettim ve inceledimki şimdiye kadar hangi parfümü kullandımsa ve tenimde çok hüzel durduğu söylendiyse içinde mutlaka yasemin var:))
Bu kırmızı leke kısmına takıldım da, tene sıkıp terlersek vs kıyafette yine iz bırakıyor mu?? Tam olarak nasıl kullanmak lazım?
Bir de nerede bulabiliriz? Şimdiden sağol:))

Şebnem Batur dedi ki...

Sanırım silindi blog girişi yaparken silindi sanıp aynı msjı baştan yazmışım ben:)))

Unknown dedi ki...

Birazcik gec cevap veriyorum :( tene sıkma gerekiyor bu parfumu, kiyafette iz birakiyor maalesef..lush magazalarinda bulabilirsin