29 Ağustos 2013 Perşembe

ABBA, sağlıklı saçlara atılan imza..

Arpa, soya ve yüzyılın keşfi kinoa bitkisinin özleri başta olmak üzere; Tri – Molecular Protein Complex ile % 100 vegan formülü sayesinde dikkat çeken ABBA Saç Bakım Serisi, saçlarınızın doğal sağlığını ve canlılığını geri kazandırıyor.

Her saç türüne ve saçın ihtiyacı olan bakıma uygun seçenekler sunan ABBA; özellikle doğal ve sağlıklı içeriği, % 100 Vegan bileşimi,  Tri – Molecular Protein Complex* formülü ile açlarınızın sağlıklı ve canlı kalmasını sağlıyor.
Kadın ve erkeler için uygun formülü ve ilk kullanımdan itibaren fark edilebilen etkisi ile bir kez denedikten sonra vazgeçemeyeceksiniz.(*)Tri – Molecular Protein Complex : Hidrolize saç keratini, soya proteini ve buğday proteinlerinin bileşiminin saçlardaki tüm katmanlara işlemesi ile gerçekleşen onarım sistemi. Gluten, dea, sentetik katkı maddeleri ve sülfat içermeyen % 100 vegan formüllüdür. 

Amerika’da doğallığı kanıtlanan, saf saç bakım markası ABBA, doğanın saflığını içeriğinde bulundurması ve butik üretim yapması ile tanınıyor.

Tüm Türkiye’de Seçkin Eczanelerde bulabilirsiniz



ABBA Nem Serisi Şampuan  :54.-TL

ABBA Nem Serisi Saç Bakım Kremi : 64.- TL

ABBA Nem Serisi Yoğun Bakım Serum : 89.- TL

ABBA Özel Seri Detox Şampuan : 59.- TL

ABBA Özel Seri Saç Bakım Kremi  : 74.- TL

ABBA  Fön Öncesi Koruma Serumu  : 54.- TL







Hiç yorum yok: