21 Ağustos 2013 Çarşamba

Avon'un yenilenen Avon color koleksiyonu lansmanı..

Geçtiğimiz hafta Avon'un yenilenen Avon color koleksiyonunun lansmanı için İstanbul Beşiktaş'taki Four Seasons Hotel'de buluştuk. İçinde birçok sürpriz barındırdan #hadiseçıkart temalı lansman çok keyifliydi.. Avon'un yenilenen ürünlerinin yüzü bundan böyle Hadise ;) 




İlk olarak mekan zaten muhteşemdi, lansman öncesi diğer bloggerla bu güzel manzaraya karşı oturup keyifli keyifli sohbet ettik..












Bu güzel manzarada poz verilmez mi :)





Canım Şebnem'imle katıldık geceye.. 





Gecenin en güzel sürprizlerinden biri Avon'un global makeup artisti Lauren Andersen'in de bizimle olmasıydı.. Kendisine sorulan soruları büyük bir sabırla cevaplayarak, yeni sezondaki makyaj trendleri ve Avon'un yeni true color teknolojisiyle üretilen ürünleri hakkında bilgi verdi.. Kendisi dünyaca ünlü yıldızların makyaj sanatçısı ve inanılmaz güzel bir kadın.. Kızlar sonbaharda metalik farlar/kalemler ve kırmızı rujlar revaçta olacakmış ;)








Avon'un yenilenen serisinin en önemli özelliği ise artık gördüğümüz renkleri birebir makyajımızda elde edebileceğiz.. Göz farları, rujlar, BB kremler true color teknolojisi ile yenilendi.. Artık renkler çok daha canlı ve parlak.. Özellikle rujlara bayıldım.. İnanılmaz güzel renkler var, üstelik dudakları müthiş nemlendiriyor..








Far paletleri de muhteşem.. 1-2-3-4 olmak üzere farklı adımlar var, bu dört adımı uygulayarak muhteşem gölgeli göz makyajlarına ulaşmanız mümkün..





Soldan sağa.. Ben, Şebnem, Makyajblogum blogunun tatlı sahibesi Ayşegül ve Lensmakyaj blogunun sahibesi sevgili Cansu..







Soldan ikinci.. Tatlı arkadaşım Sevda'nın dünyası blogunun sahibesi Sevda.







Ve Lauren ile fotoğraf çektirdik.. :)  Çok hoş bir kadın cidden..





Diğer sürpriz ise çok eğlenceliydi.. Avon ekibi bizim için farklı konseptlerde altı masa hazırlamıştı.. Herkes kendi tarzına uygun masaya oturarak kendi çantasını hazırladı.. İnanılmaz renkli ve eğlenceli malzemeler ile muhteşem çantalar ortaya çıktı..









Şebnemcim ve muhteşem çantası :)






Çantamı bitirmenin vermiş olduğu haklı gururu yaşarken :) Hiç fena olmadı ama ;)




Veee çantam.. İçinde Audrey olan hiçbir şey kötü olamaz..




Avon ekibine böylesine keyifli bir gece organize ettikleri için çok teşekkürler.. Her anı çok eğlenceliydi, üstelik yeni ürünlerle tanışma fırsatı bulduk.. Siz de bu ürünlerle tanışmak istiyorsanız Avon kataloğuna bir göz atın derim ;)



6 yorum:

Unknown dedi ki...

Acaba buraya nasıl davet edildinhgz
sadece merak ettigmden soruyorum

sena zeyrek dedi ki...

Laureni bilmem ama sen ve şebnem daha güzelsiniz ve daha harika :D

Unknown dedi ki...

cok cici olmus cantalarınız kuzucumm :)

Unknown dedi ki...

Blogger olduğum için davet edildim..

Unknown dedi ki...

Canım çok teşekkürler :)

Unknown dedi ki...

Sağol kuzucum :)