8 Ağustos 2013 Perşembe

Durance Organik Lavanta El Kremi..

Lavanta severlere muhteşem gelecek bir el kremi.. Siz de lavantalı şeylere bayılıyorsanız Durance'in bu el kremine mutlaka sahip olmalısınız!! Ben lavanta kokusunu çok fazla sevdiğimi söyleyemem, çamaşır deterjanlarında sevimli geliyor sadece :) Ama lavanta kokusunu seviyor olsaydım bu krem çantamın vazgeçilmezlerinden olurdu.. Yapısı birazcık süt kıvamında, normal el kremlerinin yoğun kıvamından daha sıvı.. Ama kokusu o kadar kalıcı ki.. Elime sürüyorum, defalarca elimi yıkasam asla gitmiyor, akşama kadar kalıyor resmen..Elleri nemlendirmesi de gayet iyi..

Sitesinde bu ürünle ilgili ne yazıyor bakalım..

Ellerinizin güzelliği için gereken doğal bakım yağlarını içerir. Cildinizi ideal şekilde besler. Durance’ın doğduğu köy olan Grignan’da üretilen organik lavantaların özleri sayesine cildinizde hafif ve çiçeksi bir koku bırakır. Beyaz balmumu; nem kaybını yavaşlatan bir koruyucu tabaka oluşturarak cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Organik shea yağı; yumuşak ve pürüzsüz bir cilt elde etmek için gereklidir. Cildi kurumaya ve soğuk havanın etkilerine karşı korur. Doğal gliserin; cildin doğal yumuşaklığını korur ve 24 saat koruma sağlar. Organik lavanta esansiyel yağı; mikrop öldürücüdür. Organik aloe vera jeli; güçlü bir tedavi edicidir. Yeni doku oluşurken hücre yenilenmesini hızlandırır.

İçindekiler:  Beyaz balmumu, Organik shea yağı, Organik lavanta esansiyel yağı, Organik aloe vera jeli. Paraben içermez. Phenoxyethanol içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. En az %95 doğal içeriklidir. Doğal içeriğin tamamı bitkiseldir. ECOCERT tarafından sertifikalı organik bir üründür.

Bu ürün bir etkinlikte Lila Kutu'dan çıkmıştı, fiyatı 79 tl imiş.. Lila Kutu'ya bakmak isterseniz TIK TIK. 









1 yorum:

Luna dedi ki...

lavanta kokusunu severim bu ürünüde denemek istiyorum:)