6 Ağustos 2013 Salı

LOCCITANE YENİ Cilt Bakim Urunleri İRİS ANGELİCA



EYLÜL AYINDA TÜM L’OCCITANE MAĞAZALARINDA!

MÜKEMMEL BİR CİLT İÇİN
YENİ
IRIS ANGELICA

L’OCCITANE’ın Nem ve Canlılık veren serisi Angelica’ya, cildi mükemmeleştiren yepyeni ürünler eklendi! Eylül ayında tüm L’OCCITANE mağazalarında ve web sitemizde satışa sunulacak bu ürünlere herkes bayılacak!

Çıplak cildin güzelliği
L’OCCITANE’ın yeni günlük cilt bakım ürünü Sublime Essence içerğinde organik Iris ve Melek Otu özü bulunuyor. Bu ürün tüm kadınlara makyaj yapmayı unutturucak. Gündüz kremini veya Sublime Beauty Cream’i uygulamadan önce birkaç damla Sublime Essence sürerek kusursuz “çıplak” bir tene sahip olunur.

Çiçeklerin Yeteneği
2013’te L’OCCITANE olağanüstü etkilere sahip iki narin çiçek için patent başvurusunda bulundu: Drome bölgesinden nemlendirme uzmanı Angelica (Melek Otu) ve Hérault bölgesinden, farmakolojide değerli bir içerik olarak bilinen aydınlık arttırıcı özeliğe sahip Iris (Nergis).

Iris - Nergis
Aylar süren araştırmaların ardından L’OCCITANE Laboratuvarı İris çiçeğinin içindeki kozmetik değerlere sahip aktif içeriği ortaya çıkardı. Organik Nergis’in köksapı özü, ciltteki ölü hücre dökülümüne destek olup epidermis katmanındaki hücre yenilenmesini arttırarak cilt yüzeyindeki kızarıklığı gözle görülür şekilde azaltır ve ciltteki kusurların görünümünü önler.

Angelica – Melek Otu
2010 yılında L’OCCITANE Melek Otu kökünün tam kalbinden esansiyel yağı ve suyunu ayrıştırdı ve patentlı bir komplekste birleştirdi. Bu bileşim cilde hem nem hem de canlılık kazandırıyor.


İRİS ANGELİCA ÜRÜNLERİ

Ø  L’OCCITANE İris Angelica Sublime Essence 30ml
Nergis Melek Otu Mükemmeleştirici Serum
L’OCCITANE’ın yeni, cilt mükemmeleştirici serumu epiderm özlerinin tam kalbine etki ettiğinden cildi gözle görülür şekilde güzelleştirir. Ferahlatıcı ve şeffaf dokusuyla ciltteki düzensizlikleri iyileştirmeye ve kızarıklıkları azaltmaya yardımcı olur. Nemlenmiş ve dolgun cilt kadifemsi bir yumuşaklığa sahip olur. Cilt kompleksi daha eşit ve ışıltılı hale gelir.

Ø  L’OCCITANE İris Angelica Sublime Beauty Cream 40ml (BB Cream)
SPF30 UVA ve UVB Koruma Faktörlü
Bir BB kremin herşeyi yapması gerekir... sadece cilde kusursuz, lekesiz bir görünüm vermesi yeterli değil aynı zamanda etkili cilt bakımı özellikleri de barındırmalıdır.
Dokusu yumuşak, hafif ve akıcı. Cilt kompleksi dengelenir, lekelenmeler azalır ve cilt daha dolgun görünür. 2 tonda mevcut: Light – Medium



L’OCCITANE EN PROVENCE hakkında

Gerçek Bir Hikaye...

Fransız kökenli L’OCCITANE en Provence markası, doğal içerikli güzellik ve bakım ürünleri ile kişisel bakımı keyifli bir ritüele dönüştürüyor... Akdeniz kökenli esansiyel yağlarla ve geleneksel yöntemlerle üretilen L’OCCITANE  ürünleri tamamen doğal, gerçek birer yaşam sanatı ürünleri...Ürünlerde paraben, mineral yağlar ve haysansal içerikler kullanılmıyor, ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve hammadde temini adil ticaret ve sürdürülebilir kalkınma ilkelerine göre yapılıyor....

L’OCCITANE’ın gerçek hikâyesi, 1976'da, Fransa’nın güneyinde Provence bölgesinde Olivier Baussan'ın L'OCCITANE’ı yaratmasıyla başlıyor. Akdeniz topraklarından ve tekniklerinden ilham alan Olivier Baussan, doğal ve otantik, etkili ve iştahlandırıcı çekiciliği olan cilt bakım ürünlerini ve kokularını geliştiriyor...

Dünyada 2000’den fazla, Türkiye’de 13 mağazası bulunan L’OCCITANE’ın geniş ürün yelpazesinde, cilt ve vücut bakım ürünlerinden parfümlere, banyo ürünlerinden mum ve sabunlara 500’e yakın ayrı ürün seçeneği bulunuyor.
L’OCCITANE, sadece kaliteli ürünleri ile değil, şık şişe ve ambalaj tasarımları, renkli hediye paketleri ve Provence ambiyanslı nostaljik arduaz konseptli mağazaları ile dikkat çekiyor...







*Basın bültenidir.

Hiç yorum yok: