18 Mart 2013 Pazartesi

Bu dövmeleri herkes sever..

Yine benim dövme aşkım depreşti.. Ah bir de cesaretim depreşse de yaptırabilsem.. Geçen sene geçici yaptırmıştım, şimdi ise acayip heveslendim kalıcı yaptırmak istiyorum.. Ama çok acıyormuş dediklerine göre :( Acı eşiğim yüksektir ama çok da acırsa yarıda bırakır giderim diye korkuyorum :( Tüm bu gelgitler içinde yine biraz araştırma yaptım.. Siz de benim gibi isteyip cesaret edemiyorsanız buyrun bu birbirinden sevimli dövmelere beraber bakalım..

Siz den düşünüyorsunuz dövmeler hakkında? Bunlara benzer bir dövme yaptırmayı düşünür müsünüz? Hadi beni biraz cesaretlendirin :)

















Bu kedi figürü kedileri gerçekten sevenler için muhteşem bir seçim olur.. Kedileri severim de dövmesini yaptıracak kadar değil :)


Aman ha siz siz olun dövme olayını abartıp bu hale gelmeyin, hiç gerek yok yani.. Her zaman azı iyidir..



Bu da benim kendim için çizdiğim dövmem.. Biraz düzeltmeye ihtiyacı olsa da buna yakın bir figür istiyorum. Neden mi 26, çünkü uğurlu rakamım, hayatım boyunca güzel tesadüflerle çıktı karşıma.. Hep üstümde olsun istiyorum, bir nevi nazar boncuğu gibi.. Belki yakın bir zamanda cesaretimi toplarım da yaptırırım..


5 yorum:

sebnemsblog dedi ki...

bir dövme sever olarak bende çok seviyorum:)) benim şu an iki tane var, şimdilik tabi:)

www.alisverismakyaj.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Bunları duydukça ben de cesaretleniyorum :)

BenguK dedi ki...

dövme yaptırmadan önce insanın kendisini tanıması lazım biraz bence.. sıkılır mıyım? bu dövme gerçekten istediğim birşey mi? hergün göreceğim bir yere mi yaptırmalıyım? toplum tarafından görünebilir bir yerde olması beni gerer mi? yaşlandığımda nerelerim sarkar, nereden kilo alır veririm - ki oralara çok alengirli şeyler yaptırmayayım :) aman ha sevgilinin/eşin/dostun adını yazdırmayayım, yarın neler getirir belli mi olur - ki sildirme süreci yaptırmaktan daha sancılı! :)
bir de küçük not: eğer böyle minimal ve renksiz dövmeler seçilecekse epilasyondan çok daha az acıdığını söyleyebilirim, bir de renkler yıllar içerisinde soluklaşıyor ve yenileme gerektirebiliyor, ne kadar komplike bir desen seçilirse yapımı o kadar maliyetli ve bir o kadar acılı oluyor. (Ankara'da 100-150tl'den açılış yapıyorlar)dövmecinin de tanınmış güvenilir hijyen konusunda hassas biri olması lazım.
kırk kere düşünüp bir kere yaptırmak lazım :))

audrey dedi ki...

ben 7. dövmemi yaptıracağım ama hala şekil seçemedim.. zor bir şey seçim yapmak sonrası kolay.. çok acıyor diyenlere inanma benim acı eşiğim çok düşüktür ben bile dayandım hele de belime yapılırken ki en çok orası acıdı.. yoksa sırt omuz kol gibi yerler acımıyor bile o kadar.. bir cesaret hadi.. :-))

Unknown dedi ki...

bak şimdi iyice aklıma yattı sizden bunları duyunca :)) valla kırk kere düşündüm, geçici de yaptırdım hala istediğime göre yaptırmanın zamanı geldi sanırım :) Yakında dövmemin fotoğrafını görebilirsiniz :)