17 Mayıs 2013 Cuma

Koca ayak Kim Kardashian..

Kim Kardashian'ı sevmem ama kim olursa olsun hiç kimseyi fiziksel özelliklerinden dolayı da yargılamam, haddim değil.. Ama önemli olan yakışanı giymek, güzel taraflarını ön plana çıkarıp kötü olanları gizlemek değil mi?? Eee Kim Kardashian bacı sende bunu yapmazsan böyle dile düşersin işte.. Tamam hamilesin anladık, bazı kadınlar yeri geliyor hamileliği esnasında 30 kg bile alıyor ama kimse senin gibi beyaz balina gibi dolaşmıyor etrafta.. Neyine güvenip vücudunu sergilemeye çalışıyor bu kadın anlamıyorum.. Zaten ne iş yaptığını da anlamış değilim.. Bence tek işi papparazilere poz vermek.. Hem sen bilmiyor musun hamile olunca ayaklar şişer, ödem yapar, o doktorların da mı söylemedi sana?? Ne diye ayaklarına bu kadar işkence edersin, ne diye giyersin o sıkı pabuçları, di mi ama?? Sonra da iz yaptı diye fotoğrafını çek koy.. Iyyy ayakları da çok güzelmiş gibi fotoğraflarını paylaşıyor.. Ay daha fazla yazamıycam, sizi ne giyeceğini bilemeyen Kim ile başbaşa bırakıyorum.. Allah sabır versin :) Ayy bir de o yandan fırlamış totosu yok mu.. Off bakamayacağım :(























8 yorum:

BNG dedi ki...

yok artık :S
Gerçek mi bunlar ya?

Unknown dedi ki...

Amanın bu ne tip :/ aynada kendine hiç mi bakmıyor böyle özgüven olmaz olsun!
oreosevenkiz.blogspot.com

Moira M dedi ki...

Göbeğiyle poposu yer değiştirmiş gibi, bebek poposunda büyüyor galiba

fndk dedi ki...

ayakları korkunç görünüyo..şipidik terlikler varken bu eziyeti niye kendine yapar ki bu kadın..ayrıca ayakları geçtim o sıkışık elbiselerin için o bebek ne halde acaba..

Unknown dedi ki...

ayh o ayaklar ne yaa :)
hakkaten balia gibi olmuş,vucuduna göre giyinmemiş,olduğundan dahada iri göstericek kıyafetler seçmiş yahu

Zat-ı Şahane dedi ki...

yok yok bu iyice yedi kafayi
dogursada kurtulsak diyo alman magazini :D
medyayi da soguttu zaten kendinden cikardigi porno kasetiyle..
cxx kim iyice dibe vurdu

☣ Kirazlı Dondurma ☣ dedi ki...

Moby Dick gibi maşallah :D Kanye West domuzunun şeytani tohumuyla hamile kalırsa olacağı bu :) Zaten dombik gibi kadındı, hamile kalınca hepten şişti. Bari hamileyken usturuplu giyinse de göz zevkimizi bozmasa daha fazla.

Bir Ev Hanımı dedi ki...

O ne lannn.iğrenç.amacı neymiş gerçekten bu kadinin